Mască și mănuși Grinch - masca de față realistă Grinch (latex / silicon) pentru Crăciun

Codul: 88-313
195,00 lei Preț fără TVA: 162,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască și mănuși Grinch - masca de față realistă Grinch (latex / silicon) pentru Crăciun pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Cel mai bun costum de grinch.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască și mănuși Grinch - masca de față realistă Grinch (latex / silicon) pentru Crăciun pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Cel mai bun costum de grinch (mască) din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nările măștii sunt confortabile și respirabile.

GRINCH - masca de fata cu manusi

masca de fata cu manusi - Grinch

Măști de Halloween pentru copii și adulți

Masca Grinch este o alegere excelentă pentru cei cărora le plac poveștile de Crăciun cu puțină excentricitate și o natură comic sinistră. Masca vă permite să vă transformați în Grinch, o creatură verde cu o inimă de mărimea unei mingi care încearcă să fure Crăciunul. Cu această mască, vei arăta comic viclean și amuzant, ceea ce cu siguranță va aduce un zâmbet pe chipul tuturor celor care te văd. Așadar, dacă vrei să aduci o notă de nebunie și atmosferă de Crăciun oricărui eveniment, masca Grinch este alegerea potrivită.

Această mască de latex în formă de Grinch este, așadar, o alegere absolut ideală și originală pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, aniversare și altele. Măștile noastre Grinch se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

masca grinch si manusi silicon latext realiste

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costume de carnaval (măști)   au fost proiectate cu grijă și, cu o mulțime de modele uimitoare, te poți transforma în supereroii tăi preferați sau în monștri de film înfricoșător.

masca de grinch cu mănuși

Conținutul pachetului:

1x mască Grinch cu mănuși

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă