Mască T rex - mască pentru față și cap din silicon de dinozaur pentru copii și adulți

Codul: 88-318
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Mască T rex - mască pentru față și cap din silicon de dinozaur pentru copii și adulți. Masca Dino (jurassic park) - realizata din latex 100% natural pentru Halloween.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască T rex - mască pentru față și cap din silicon de dinozaur pentru copii și adulți. Masca Dino (jurassic park) - realizata din latex 100% natural pentru Halloween sau carnaval. Costum pentru copii și adulți (măști). Material care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nările măștii sunt confortabile și respirabile.

Masca Dino - masca pentru fata Jurassic Park (mască pentru cap)

Mască Dino - masca pentru față Jurassic Park (mască pentru cap)

Măști de Halloween pentru băieți (copii) sau adulți

Masca de Halloween este interesantă prin designul și detaliile sale elaborate, care o fac un plus izbitor în atmosfera înfricoșătoare. Cu trăsăturile sale înfiorătoare și elementele impresionante, vei avea impresia că intri în lumea timpurilor preistorice și a animalelor gigantice. Este accesoriul perfect pentru cei care doresc să creeze un sentiment de suspans și mister la o petrecere de Halloween. Cu această mască pe față, vei deveni unul dintre cei mai populari și recunoscuți eroi de film sau animale și personaje emblematice, iar acest lucru vă va aduce cu siguranță o mulțime de complimente și reacții fericite.

Această mască din latex este, prin urmare, o alegere complet ideală și originală pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, zile de naștere și altele. Măștile noastre înfricoșătoare se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și, mai presus de toate, să fii cool.

Masca de Halloween dinozaur din silicon T rex masca cap de dinozaur

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău preferat sau în monștri sau animale înfricoșătoare.

Conținutul pachetului:

1x mască de dinozaur din silicon T-REX

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă