Scary Doll (fata) Mască de față Momo - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-293
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Scary Doll (fata) Mască de față Momo - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) pentru copii și adulți din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Scary Doll (fata) Mască de față Momo - pentru copii și adulți de Halloween sau carnaval. Costum pentru copii și adulți (mască) din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Mască înfricoșătoare fata (păpușă) Momo

Mască înfricoșătoare fata (păpușă) Momo

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

Momo este un personaj înfiorător, cu un zâmbet misterios, ochi expresivi și păr lung, care va servi perfect drept inspirație perfectă pentru o mască de Halloween. Aspectul ei sofisticat va crea o stare de frică și mister la orice petrecere. Aceasta masca din latex in forma de Momo este asadar o alegere complet ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre precum Momo se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Mască de Halloween Momo pentru copii

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costume de carnaval (măști)   au fost proiectate cu grijă și, cu o mulțime de modele uimitoare, te poți transforma în supereroii tăi preferați sau în monștri de film înfricoșător.

Conținutul pachetului:

1x mască Momo

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă