Lumină inel - SELFIE RING Lumină cu suport - 120 LED-uri cu trepied pentru telefon

Codul: 71-079
245,00 lei 195,00 lei Preț fără TVA: 162,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Lumină inel - SELFIE RING Lumină cu suport - 120 LED-uri cu trepied pentru telefon​. Lumina circulară inteligentă cu LED-uri cu trepied aparține celor mai bune lumini foto.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lumină inel - SELFIE RING Lumină cu suport - 120 LED-uri cu trepied pentru telefon​. Lumina circulară inteligentă LED cu trepied aparține celor mai bune lumini foto. Este folosit de YouTuberi, vloggeri, dar și creatori de videoclipuri legate de chip. Se remarcă prin calitate superioară a imaginii, care asigură fotografierea perfectă a selfie-urilor, portretelor și videoclipurilor. Umbrele de pe față nu vor fi vizibile deloc. Indiferent dacă utilizați o cameră profesională sau un telefon mobil, veți crea întotdeauna videoclipuri de o calitate perfectă cu lumina foto LED.

Lumină inelă LED pentru selfie

Lumina SELFIE cu 120 LED-uri

Lumina inelară LED cu trepied creează un efect de lumină folosind 120 de LED-uri . Pentru un anumit moment, puteți alege dintre 10 niveluri de ajustare a luminozității și sunt disponibile și 3 tipuri de lumină cu temperatura de culoare . Temperatura luminii poate fi reglată în intervalul de la 3000 la 6000 K.

Lumină LED circulară pentru fotografie cu stane pentru telefon

Prelucrare de calitate

Lumina foto circulară este fabricată din oțel SPCC de înaltă calitate, ceea ce garantează o durată de viață mai lungă a luminii. Cablul de alimentare are o telecomandă, care poate fi folosită pentru a aprinde și stinge lumina, precum și pentru a reduce lumina sau pentru a selecta diferite moduri. Astfel, lumina permite o manipulare ușoară în timpul fotografierii fără întârzieri inutile.

Lumină LED circulară cu suport trepied

Practicitate și simplitate într-unul

O parte din lumina foto este un suport mobil practic care poate fi folosit atât pe suprafețe înclinate, cât și pe suprafețe netede. Picioarele sunt flexibile, datorită cărora le puteți atașa cu ușurință de un copac, gard sau alte obiecte. Lumina foto LED este rezistentă la apă, o puteți seta atât în ​​poziție verticală, cât și în poziție orizontală. Trepiedul poate servi atât ca trepied, cât și ca monopied. Capul sferic al trepiedului este rotativ la 360°.

Lumină foto circulară cu suport pentru telefon

Funcție lampă de masă

Această lumină circulară este alimentată prin USB , o puteți alimenta folosind un laptop, computer, power bank și încărcător USB. Așa că va funcționa grozav ca lampă de birou pentru machiajul dvs. sau alte videoclipuri online pe care ar trebui să le terminați lucrul la birou.

Lumină foto cu trepied


Specificație:

  • Material: oțel SPCC + ABS Luminos
  • LED-uri: 120 buc
  • Reglarea luminozității luminii: 10 moduri
  • Putere de iesire: 0,2W
  • Culoarea neagra


Conținutul pachetului:

1x lumina circulara
1x trepied
1x suport pentru telefon mobil

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă