Protecție invizibilă pentru Smartphone - Set 2 în 1 Nano GlassX + SprayGard

Codul: 71-002
245,00 lei 110,00 lei Preț fără TVA: 91,65 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Protecție invizibilă pentru Smartphone - Set 2 în 1 Nano GlassX + SprayGard. Protecție unică pentru telefonul smartphone, ceas inteligent, tabletă sau notebook.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Protecție invizibilă pentru Smartphone - Set 2 în 1 Nano GlassX + SprayGard. Protecție unică pentru telefonul smartphone, ceas inteligent, tabletă sau notebook. Este incredibil, dar acest ecran uimitor și acoperirea afișajului nu poate fi tăiat, zgâriat sau spart cu un ciocan, este realizat de tehnologia nano de înaltă tehnologie . Este durabil și curat frumos, chiar strălucitor lustruit, astfel încât pe afișaj să nu mai rămână urme nedorite sau amprente nedorite.

Nano GlassX protector de sticlă lichid curat este proiectat să fie singurul ecran de care aveți nevoie. GlassX este singura sticlă lichidă de protecție pe piață. Sticla noastră lichidă constă din dioxid de siliciu aproape pur; care este un compus normal găsit în sticlă extrasă din nisip de cuarț.

SprayGard este o soluție lichidă limpede, durabilă și protejează suprafețele de sticlă de murdărie, zgârieturi, Cu o aplicație simplă, soluția noastră revoluționară asigură o protecție superioară care menține suprafețele de sticlă mai curătoare pentru mai mult timp.

Protecție invizibilă pentru SmartX Smartphone

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a aplica. Protecție pentru maximum 3 telefoane mobile.
NOTĂ: Folosiți în interior într-un mediu fără praf. Nu amestecați țesăturile din microfibră în timpul utilizării.

În primul rând, aplicați GlassX

Puneți mănuși de protecție. Curățați suprafața cu o ștergere cu alcool și ștergeți toate murdăriile cu o cârpă albă din microfibră.

1. Îndepărtați cu ușurință 6-8 picături pe suprafața ecranului (agitați fiola înainte de utilizare), evitați zona căștilor, difuzoarelor și butoanelor. Apoi, așezați fiola în suport pentru a împiedica scurgerea.

2. Utilizați prima cârpă BLACK din microfibră și împrășați soluția uniform pe tot ecranul. Ecranul devine foarte lipicios, dar continuați în mișcare circulară cu o cârpă neagră de pe ecran până când suprafața este curată.

3. Când suprafața este curată, utilizați un uscător de păr la cald cu 10-15 cm de dispozitiv și o uscați cu mișcare circulară timp de 90 de secunde. Așteptați ca dispozitivul să se răcească complet înainte de manipularea ulterioară.

Repetați pașii 1 până la 3 pentru a aplica oa doua acoperire GlassX și utilizați o a doua cârpă din microfibră BLACK pentru etapa 2.

NOTĂ: Orice soluție rămasă poate fi utilizată pentru a aplica straturi suplimentare.

Apoi aplicați Spraygard

1. Aplicați 4 până la 7 spray-uri Spraygard pe ecranul dispozitivului sau până când ecranul este complet acoperit (agitați fiola înainte de utilizare). Evitați stropirea zonelor de căști, difuzoare și butoane.

2. Așteptați 1 minut pentru ca soluția să se evapore și apoi lustruiți ușor cu o cârpă din microfibră BLACK până când suprafața este clară.

3. Când suprafața este curată, folosiți un uscător de păr, cu setarea la o temperatură ridicată, la 10 până la 15 cm de suprafață, într-o mișcare circulară timp de 90 de secunde. Așteptați ca aparatul să se răcească complet înainte de alte manipulări.

Repetați pașii 1 până la 3 pentru cel de-al doilea strat al Spraygard. Utilizați întotdeauna o cârpă din microfibră BLACK curată.

NOTĂ: Orice soluție rămasă poate fi utilizată pentru a aplica straturi suplimentare.

Așteptați 6 ore pentru ca acoperirea să se întărească complet, în timp ce dispozitivul poate fi utilizat în mod normal. Evitați expunerea suprafeței la apă în timpul întăririi.

Pentru o performanță mai bună, reîncărcați Spraygard în 6 luni (reaplicați atunci când finețea decolorării și curățarea sticlei devine mai dificilă). Accidentele se întâmplă foarte des și echipamentele pot fi deteriorate în diferite moduri, cum ar fi căderea. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați un carcasă de protecție pentru a vă asigura că dispozitivul este protejat complet.

Dispozitive compatibile
compatibil cu smartphone, ceas inteligent, tabletă, laptop

Caracteristicile produsului

9H Lab Certified rezistent la zgârieturi
Rezistent la spargere, zgâriere, tăiere
Claritate HD
Suprafață netedă
Curatati sticla lichida
Aplicarea soluției cu mișcare circulară
Protecție invizibilă a ecranului
Protejează până la 3 telefoane mobile

Conținutul pachetului:

1x GlassX
1x SprayGard
6 pânze din microfibră (4 negre, 2 alb)
2x șervețele de alcool
1x mănuși

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă