Suport mobil în mașină - senzor automat Qi wireless + infraroșu și placă pivotantă la 360 °

Codul: 71-021
295,00 lei Preț fără TVA: 245,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Suport pentru telefon auto - wireless Qi wireless + senzor infraroșu și placă pivotantă la 360 °. Suport pentru telefon inteligent unde vă puteți plasa în siguranță telefonul mobil.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Suport pentru telefon auto - wireless Qi wireless + senzor infraroșu și placă pivotantă la 360 °. Suport pentru telefon inteligent unde vă puteți plasa în siguranță telefonul mobil. Acest suport pentru încărcarea telefonului wireless acceptă tehnologia Qi de încărcare rapidă concepută special pentru noua generație de utilizatori de smartphone-uri. Trebuie doar să conectați cablul USB de tip C furnizat în portul de încărcare al suportului auto (în partea de jos a suportului) și brațele de susținere sunt activate automat și vor fixa telefonul mobil ferm. După plasarea dispozitivului (telefonului) pe suprafața de încărcare, încărcarea imediată va începe. Tehnologia automată de scanare în infraroșu vă permite să introduceți cu ușurință Smartphone-ul în suport cu o singură mișcare a mâinii și să îl lăsați să se încarce.

Suport automat pentru telefonul mobil în mașină

Suport pentru telefon auto

Multe mașini au acum porturi USB încorporate, ceea ce face ca încărcarea mașinii să fie disponibilă, dar o astfel de soluție poate să nu fie perfectă, deoarece încărcarea este adesea lentă și greoaie. De aceea, adăugarea unui suport pentru încărcarea automobilului wireless este atât de importantă, deoarece poate oferi o încărcare eficientă și convenabilă. Acest suport pentru încărcarea wireless a telefoanelor mobile în mașină este o soluție universală pentru smartphone-uri și este proiectat pentru a îmbunătăți în siguranță experiența de conducere. Utilizați doar gama, puterea și stabilitatea brațului telescopic pentru a găsi poziția ideală pentru smartphone-ul dvs.

Suport auto auto - XMount automat

Pentru mulți proprietari de mașini, un suport pentru telefon într-o mașină este un accesoriu esențial pentru o conducere în siguranță și o conducere confortabilă. Un suport auto de calitate vă va ajuta să vă îmbunătățiți experiența de conducere și să o faceți mai confortabilă. Cu toate acestea, acest suport auto automat este mult mai mult decât un simplu suport de telefon. Acest suport automat pentru încărcarea wireless a telefoanelor mobile, combină un design deosebit și funcții puternice . Este nevoie de a conduce mașina la un alt nivel. Nu este nevoie să petreci timp reglând suportul și punând telefonul manual. Puteți începe încărcarea într-o secundă și vă puteți concentra pe conducere.

Suport pentru telefon inteligent cu încărcător - LEXUMA XGERM

Suport pentru telefon inteligent

Funcția de încărcare wireless Qi este proiectată special pentru noua generație de utilizatori de smartphone. Puteți începe încărcarea într-o secundă și vă puteți concentra pe conducere. Temperatura mașinii vara poate fi de până la 60 de grade. Chiar și la temperaturi ridicate, Xmount-ul nostru va fi încă atașat pe tabloul de bord cu un tampon de polipropilenă bine fixat. Această placă PP se poate lipi de tabloul de bord chiar și la temperaturi foarte ridicate ale vehiculului, iar datorită acestuia, Xmount va fi fixat ferm chiar și la temperaturi ridicate.

Suport auto cu încărcare wireless

suport auto mobil

Suportul de încărcare a mașinii fără fir din mașină este unul dintre cele mai vândute accesorii auto din SUA și Europa. Cu tehnologii de ultimă generație, precum o zonă de încărcare Qi rapidă , senzor în infraroșu și un suport de telefon puternic , acest suport auto este un accesoriu esențial pentru mașinile tale. Vă veți putea bucura de cea mai confortabilă experiență de conducere pe care ați trăit-o vreodată. Este demn de remarcat faptul că brațele de susținere ale suportului pot detecta automat dimensiunea telefonului și reglați lățimea brațelor pentru a ține telefonul. Brațele de susținere sunt capabile să țină ferm telefoane de orice dimensiune disponibile pe piață.

Soluție 3 în 1 - suport multifuncțional

Suport de telefon mobil atașat pe parbriz, tablou de bord sau ventilație - cu încărcare rapidă Qi

senzor infraroșu pentru suport auto

Rotire la 360 de grade

Rotirea completă la 360 de grade vă oferă cel mai bun unghi de vizualizare

Rotire la 360 de grade a suportului auto

Senzor infraroșu

Tehnologia automată de scanare în infraroșu vă permite să introduceți cu ușurință Smartphone-ul în suport cu o singură mișcare a mâinii și să îl lăsați să se încarce.

senzor infraroșu - suport wireless pentru smartphone

Manevrare convenabilă

Puteți verifica Google Map, apelurile și mesajele primite într-un mod mai ușor

suport auto pentru telefon mobil automat

Compatibilitate

Suportul este compatibil cu diferite tipuri de aerisiri (ventilație)

suport pentru telefonul mobil pentru aerisiri - compatibilitate

Fabricat din materiale superioare și folosind tehnologie de vârf

suport wireless în mașină

Încărcător auto fără fir:
1. Deschiderea / închiderea brațelor de susținere cu ajutorul tehnologiei automate a senzorului infraroșu - smartphone-ul se încarcă automat atunci când este plasat în suport
2. Butonul tactil pentru deconectarea ușoară a telefonului inteligent de la suport cu un deget - garantează confort și conducere în siguranță
3. Funcționează cu toate smartphone-urile cu încărcare wireless Qi
4. Compatibilitate largă - potrivit pentru majoritatea telefoanelor mobile
5. Conexiune stabilă - placa PP (polipropilenă) este adaptată pentru fixarea sigură. Chiar și atunci când temperatura vehiculului este ridicată, suportul Xmount nu scade cu ușurință.
6. Indicatori: Lumină LED roșie - Standby, LED LED albastru - Încărcare

Specificații:

Culoarea neagra
Port USB: USB-TYPE C
Certificare: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Putere: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Suporta încărcare Qi / senzor infraroșu / rotire la 360 de grade
Ieșire: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Dimensiuni: 126 x 70 x 21 mm
Greutate: 100 g

Conținutul pachetului:

1x suport pentru telefon
1x Ventilă Suport pivotant 360 ° pentru bord / parbriz
1x suport de ventilație auto (orificii de aerisire)
1x cablu USB tip C

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă