Suport mobil SELFIE + urmărire inteligentă a feței (360 °)

Codul: 71-052
195,00 lei 145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Suport mobil SELFIE + urmărire inteligentă a feței (360 °) - este suportul pentru telefon mobil ideal + suport, potrivit pentru orice persoană creativă.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Suport mobil SELFIE + urmărire inteligentă a feței (360 °) - este suportul + suport pentru telefon mobil ideal, potrivit pentru orice persoană creativă din zilele noastre. Divertisment, informații, cultură - toate acestea se mută în spațiul online, iar crearea acestui conținut nu se mai limitează la persoanele selectate. Conținutul multimedia poate fi creat cu adevărat de oricine, iar titularul Follow me vă va face această activitate mult mai ușoară. Standul pentru iPhone sau Android este potrivit pentru Vlogging, apeluri, crearea Instagram sau YouTube. Îți place să faci un selfie? Nicio problemă - datorită urmăririi feței, dispozitivul va servi și ca suport SELFIE la îndemână.

Standul mobil vă va urmări fiecare pas datorită tehnologiei de urmărire a feței. Îl puteți folosi și ca suport SELFIE.

suport telefon mobil inteligent

Suportul de birou pentru telefoane mobile poate monitoriza utilizatorul urmărindu-i fața folosind un cap rotativ (360 de grade). Suporturile pentru telefoane mobile cu această funcție sunt perfecte pentru Vlogging, FaceTime, TikTok sau pentru crearea pe multe alte platforme online . Datorită acestuia, puteți crea fără efort fotografii sau videoclipuri pe smartphone. Puteți conecta cu ușurință suportul telefonului mobil la trepied folosind bluetooth și aplicația disponibilă . Aplicația include, de asemenea , o serie de moduri și filtre pentru cea mai bună și mai simplă experiență a utilizatorului.

Suportul telefonului vă permite să transmiteți cu ușurință sau să creați videoclipuri și schițe scurte.

TIC-tacyoutube

Datorită suportului reglabil, este potrivit pentru majoritatea smartphone-urilor și este, de asemenea, posibil să setați unghiul de fotografiere dorit. Suportul telefonului are un fir de trepied situat în partea de jos, ceea ce face ca utilizarea sa să fie și mai eficientă și mai versatilă. Suportul telefonului mobil vă eliberează literalmente mâinile, datorită funcției de urmărire, veți fi mereu în fotografiere fără a vă ține telefonul în mâini și astfel veți arăta mai natural la fotografiere - ceea ce este o funcție excelentă atunci când transmiteți în flux sau creați diverse videoclipuri . De asemenea, îl veți putea folosi pentru un apel video cu prietenii de familie sau întâlniri de afaceri online.

Caracteristici:

Material: ABS
Dimensiuni: 9,3 x 9,3 x 16,5 cm
Greutate: 160 g
Alimentare: baterii 3xAA (nu sunt incluse)

Conținutul pachetului:

1x Follow Me Pod
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă