Cuburi de gheață false - set acrilic artificial de 100 buc. cuburi de gheață (blocuri)

Codul: 94-038
245,00 lei Preț fără TVA: 204,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Cuburi de gheață false - set acrilic artificial de 100 buc. cuburi de gheață (blocuri). Ideal pentru bauturi sau ca decor pentru boluri (recipiente) cu sampanie.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cuburi de gheață false - set acrilic artificial de 100 buc cuburi de gheață (blocuri)​. Ideal pentru bauturi sau ca decor pentru boluri (recipiente) cu sampanie este o solutie ideala pentru oricine realizeaza diferite prezentari de bauturi unde gheata adevarata nu are loc. Dacă aveți nevoie să aranjați o natură moartă elegantă sau un look interesant pentru o băutură, cuburile de gheață artificială sunt cele potrivite pentru dvs.  

Cuburile de gheață false arată fermecător ca decor sau accesoriu pentru orice petrecere. Ele creează o impresie foarte realistă și își îndeplinesc eficient scopul. Deși sunt foarte autentice, nu se simt înghețate sau plutesc în băutură. Cu toate acestea, arată foarte răcoritoare. Din punct de vedere vizual, ei fac semn pentru o recompensă plină de rouă.

Cuburi de gheață artificială - nu se vor topi niciodată pentru tine

Cuburi de gheață acrilice artificiale

Durabilitate și stabilitate - adevăratul farmec al unui cub de gheață acrilic. Cuburile de gheață sunt foarte plauzibile.

Formele lor neregulate, dimensiunile diferite și consistența clară sporesc realismul produsului. Cuburile sintetice ies în evidență fenomenal în afișajele sau prezentările diferitelor băuturi. Cuburile de gheață originale sunt foarte practice și rezistente. Le puteți folosi la multe evenimente, reclame sau filme. Cuburile de gheață artificială sunt foarte ușor de spălat și reutilizat.

cuburi de gheață acrilice false

Cuburile de gheață acrilice oferă o soluție practică și simplă pentru diversificarea băuturilor și a băuturilor populare sau cocktail-urilor.

Cuburile de gheață acrilice sunt ideale pentru evenimente pentru a prezenta băuturi și gustări fără a fi nevoie să fie înlocuite constant cu gheață proaspătă. Cuburile de gheață false oferă o alternativă practică la gheața reală, care vă va economisi mult timp și îngrijorare. Gheața adevărată nu mai este soluția potrivită pentru afacerea ta. Deși realiste, fără gust și netoxice, cuburile de gheață false nu sunt destinate consumului. Cuburile de gheață fac o expoziție plăcută, nu o băutură rece.

Cuburi de gheață false potrivite pentru expoziții sau expoziții


Specificații:

  • Material: acril
  • Dimensiune: 20 mm
  • Culoare: transparent

Conținutul pachetului:

Set de 100 buc cuburi acrilice artificiale de gheata

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă