Despre noi

Companie

Cool-mania este unul dintre cei mai mari revânzători de produse LED și gadget-uri electronice de la Party Products. Fondată în 2009, Cool-mania își are sediul în Slovacia (Europa centrală). Filozofia noastră de afaceri este simplă: dați consumatorilor și întreprinderilor ceea ce își doresc, atunci când o doresc. Nu încetăm niciodată să ne îmbunătățim operațiunile de clasă mondială punându-ne pe primul loc clienții noștri - și nevoile lor.


cool mania echipă

Media Leaders S.R.L. deține un certificat de sistem de management al calității recunoscut la nivel internațional ISO 9001:2015

Certificat ISO media leaders

Produse

Oferim clienților noștri sute de produse, iar lista noastră cu categorii de produse și oferte de produse crește în fiecare zi. Clienții Cool Mania știu că primesc cele mai bune prețuri și oferte exclusive pe o gamă imensă de produse cum ar fi LED-uri, gadget-uri, cadouri, auto, spion, modă și multe altele. În plus, oferim alte produse fierbinți, cum ar fi tricouri cu LED-uri, fire Glow El și așa mai departe.

Relațiile noastre minunate cu toți vânzătorii importanți înseamnă că clienții noștri vor găsi mereu oferte speciale pe produse fierbinți din fiecare secțiune de produse. Și pentru a ajuta clienții noștri să-și aleagă produsele potrivite, facem ușoară găsirea disponibilității, a prețurilor, recenziilor și evaluărilor.


Serviciu

La Cool-mania, accentul nostru a fost întotdeauna în a ajuta clienții să economisească timp și bani. De aceea am investit în construirea unei pagini web care să le permită să își administreze în siguranță conturile fără intervenție. Este o abordare de sine stătătoare, care asigură clienților noștri satisfacția și prețurile competitive.

cool mania abordare

cool mania magazinul magazinul cool mania magazin electronic cool mania