Căști pentru traducător - Căști de traducere vocală în timp real pentru mâini libere - Supreme BTLT 160

Codul: 70-015
695,00 lei Preț fără TVA: 579,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Căști cu traducător - Căști cu traducere vocală în timp real pentru mâini libere - Supreme BTLT 160 pentru smartphone-ul dvs.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Căști cu traducător - Căști cu traducere vocală în timp real pentru mâini libere - Supreme BTLT 160 pentru smartphone-ul dvs. Traducător portabil multifuncțional Bluetooth V.4.2 cu suport pentru 33 de limbi. Un traducător de telefon care poate fi utilizat online sau offline . Translatorul Supreme BTLT160 este un traducător compact care poate fi aplicat și utilizat ca căști. Traducătorul inteligent de vorbire acceptă 33 de limbi, cum ar fi engleza, chineza și araba, inclusiv slovacă și cehă . Puteți utiliza diverse funcții conectându-vă la aplicația dedicată pentru smartphone și puteți utiliza 8 moduri, cum ar fi „FACE TO FACE MODE” , care traduce vocea și textul de pe smartphone atunci când vorbiți cu receptorul și „MEETING MODE” , care păstrează istoricul pentru prezentarea generală a conferinței.

Supreme BTLT160 - căști pentru traducere vocală, interpret digital convenabil, traducere instantanee și ușoară a 33 de limbi!

Traducătorul de buzunar de călătorie are dimensiuni mini compacte de aproximativ 68 mm x 18 mm x 25 mm și greutatea este de numai 8,6 g. Are o capacitate a bateriei de 90 mAh cu funcționare continuă timp de până la 5 ore , încărcarea bateriei durează aproximativ 2 ore. Aplicația dedicată este compatibilă cu dispozitivele iOS și Android . Vorbiți toate limbile folosind acest traducător de limbă în timp real, care poate traduce limbile vorbite în limba dvs. maternă și invers. Cu Cloud, aplicația mobilă însoțitoare pentru Android și iOS și receptorul dual-channel Bluetooth 5.0 , este o experiență tehnologică cu adevărat excelentă.

Traducător de căști în timp real (traducere vocală și apeluri instantanee)

căști translator pentru smartphone

Îți place să călătorești, să lucrezi în străinătate sau vrei să înveți limbi noi? Avem soluția perfectă pentru dvs. - receptorul portabil Supreme , un dispozitiv simplu care vă traduce conversațiile în timp real! Prin introducerea căștii în ureche, puteți înțelege pe oricine vorbește aproape orice limbă. Dacă două persoane folosesc acest dispozitiv, pot vorbi împreună chiar dacă niciunul dintre ei nu cunoaște o limbă comună. Această platformă rulează în cloud, dar există la dispoziție setul cu cască Bluetooth V.4.2 , care îmbunătățește experiența și acceptă comunicarea bidirecțională cu aplicația de traducere . Puteți trimite sunetul tradus la setul cu cască. Marele avantaj al utilizării acestor căști este flexibilitatea oferită de serviciile de traducere. Puteți utiliza acest sistem pentru a începe o discuție cu un grup de oameni. Fiecare persoană poate avea o traducere în altă limbă, cu direcție prin propriul set cu cască.

Căști traducătoare la îndemână - Supreme BTLT 160

traducător audio și vocal pentru căști

Dacă aveți nevoie de traducere vocală în timp real, aveți 33 de limbi disponibile . Dacă doriți să treceți la tastarea textului, numărul total de limbi va crește la 59 . Alegerea limbilor este în continuă creștere. Alegerea limbilor este în continuă creștere. După ce ați încercat acest sistem, veți vedea că funcționează incredibil de bine. Chiar și într-un mediu zgomotos, traducătorul nu va avea probleme să recunoască, să interpreteze și să traducă diferite limbi. Se pare că viitorul a venit deja și nimic nu te împiedică să vorbești cu o altă persoană în timp real în ureche.

set cu cască bluetooth pentru traducerea limbii

Ușor de folosit

Acest traducător Bluetooth fără fir funcționează cu o aplicație compatibilă cu iOS și Android care traduce fiecare conversație pentru dvs., inclusiv elemente verbale și vizuale, atunci când sunteți conectat. În plus, setul cu cască poate fi utilizat pentru a primi apeluri direct.

traducător intraauricular ușor de utilizat

Design practic - confortabil de purtat

Telefonul Supreme nu este doar un telefon excelent pentru traducere, ci oferă și apeluri telefonice clare și curate. Designul este moale și ușor, confortabil pentru ureche. Bateria durează până la 5 ore și poate fi încărcată cu ușurință.

căști inteligente de traducere a vorbirii

33 de limbi pentru traducere în timp real - 59 de limbi sub formă de text

Traducere vocală în timp real, aveți 33 de limbi disponibile și mai multe vor fi adăugate treptat. Dacă doriți să treceți la tastarea textului, numărul total de limbi va crește la 59.

Limbi de traducere: arabă, chineză (mandarină), chineză (cantoneză), Cehă , daneză, olandeză, engleză (Australia), engleză (Canada), engleză (Regatul Unit), engleză (Statele Unite), finlandeză, franceză, germană, greacă, ebraică, hindi, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, coreeană, Poloneză, portugheză (Brazilia), portugheză (Portugalia), română, rusă, slovacă, spaniolă (Spania), spaniolă (Statele Unite), suedeză, thailandeză, turcă și multe altele ...


Translator Bluetooth suprem - 6 moduri principale și 2 moduri suplimentare

translator bluetooth suprem 6 moduri

traducător în modurile receptorului

Modul față în față: comunicați în timp real cu oamenii pe care îi întâlniți pe drum, toată lumea vorbește și aude în propria limbă.
Mod de întâlnire: comunicați în timp real cu oamenii la o întâlnire, conferință sau seminar, toată lumea vorbește și aude în propria limbă.
Mod de vorbire directă: comunicați în timp real cu o altă persoană oriunde, toată lumea vorbește și ascultă în propria limbă.
Mod de convorbire în grup: comunicați în timp real cu un grup de oameni din diferite locuri, fiecare dintre ei vorbește și ascultă în propria limbă.

Mod difuzare: vorbiți cu un grup de oameni, gazda vorbește în propria limbă, fiecare public poate auzi în propria limbă.
Mod de învățare a limbilor: practicați și învățați limbi străine cu un traducător vocal de ultimă generație.
Mod offline - mesaje text: pentru a introduce texte și a le traduce în limba dorită.
Mod offline - cameră foto: faceți o fotografie cu textele și dispozitivul o va traduce imediat în limba necesară.

traducere foto offline - traducător la ureche

Specificații:
Model: BTLT-160
Versiune Bluetooth: V 5.0, autonomie 10 metri
Profil Bluetooth acceptat: HEP, A2DP, HSP, AVRCP
Tipul de intrare / ieșire: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Baterie încorporată: baterie Li-Polymer 90mAh
Timp de încărcare: 2 ore, DC 5V
Timp de așteptare: 120 de ore
Timp de lucru continuu: 5 ore
Microfon: da, încorporat
Difuzor: difuzor cu bobină mobilă de 8 mm
Taste manuale: tastă de pornire, tastă de vorbire, taste de volum +/-.
Atingeți tasta
Sistem de operare compatibil (pentru APP): Android 5.0+, IOS 10.0+
Culori disponibile: negru
Tratament de suprafață: acoperire de cauciuc
Dimensiuni produs: 68 x 18 x 25 mm
Greutatea produsului (fără accesorii): 8,6 g

Pachetul conține:

1x traducător pentru căști
1x cablu de încărcare USB
3x capac de schimb pentru silicon
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă