Căști translator pentru smartphone în timp real cu carcasă de încărcare - Supreme BTLT 200

Codul: 70-016
845,00 lei Preț fără TVA: 704,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Căști translator pentru smartphone în timp real cu carcasă de încărcare - Supreme BTLT 200. Căști de traducere vocală online și offline.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Căști translator pentru smartphone în timp real cu carcasă de încărcare - Supreme BTLT 200. Căști de traducere vocală online și offline. 2in1 pentru Android și iOS cu comunicare instantanee bidirecțională în timp real. Acest puternic Supreme BTLT 200 oferă 6 moduri de traducere diferite pentru toate nevoile dvs. de traducere, cu traducere bidirecțională în timp real în mai mult de 33 de limbi. Și are o utilizare ușoară și caracteristici excelente. Traducătorul îi ajută pe oameni să se apropie și să călătorească în jurul lumii este mult mai ușor și mai sigur. Acest interpret digital poate deveni fără îndoială cel mai valoros instrument al dvs. într-o țară străină. Aplicația pentru controlul traducătorului, precum și toate actualizările viitoare , sunt complet gratuite pentru proprietarul interpretului vocal SUPREME.

Cele mai importante caracteristici ale traducătorului de buzunar includ traducerea vocală bidirecțională în timp real și capacitatea de a primi apeluri și de a asculta muzică.

Traducătorul de călătorie online are dimensiunea mini compactă de 38 x 22 x 54 mm, iar greutatea carcasei de încărcare este de doar 22,4 g. Are o capacitate a bateriei de 50 mAh cu funcționare continuă timp de până la 3 ore ( până la 120 de ore în modul de așteptare ), încărcarea bateriei durează aproximativ 2 ore. Aplicația dedicată este compatibilă cu dispozitivele iOS și Android . Vorbiți toate limbile folosind acest traducător de limbă în timp real, care poate traduce limbile vorbite în limba dvs. maternă și invers. Cu aplicația mobilă însoțitoare pentru Android și iOS și receptorul dual-channel Bluetooth 5.0 , este o experiență tehnologică cu adevărat excelentă.

traducător bluetooth în setul cu cască

Îți place să călătorești, să lucrezi într-un mediu internațional sau vrei să înveți limbi noi? Avem soluția perfectă pentru dvs. - traducător de căști portabil SUPREME BTLT 200 , un dispozitiv simplu care vă traduce conversațiile în timp real! Când vizitați o țară străină, bariera lingvistică este una dintre cele mai mari probleme. Un traducător inteligent de vorbire cu o aplicație gratuită poate traduce instantaneu ceea ce spui în timp real și îl poate reda localnicilor în limba lor maternă. Ulterior, ceea ce spun ei va fi imediat tradus înapoi în receptor. Cu traducătorul vocal suprem BTLT 200, conversația este ușoară chiar și într-o limbă pe care nu ați vorbit-o niciodată.

Există mai multe moduri de traducere. Traducere față în față „FACE TO FACE” în cazul în care utilizatorul dorește să comunice personal cu oamenii în timpul călătoriei. Mod de întâlnire „ÎNTÂLNIRE” ,   comunică în timp real cu oamenii la o întâlnire, conferință sau seminar, toată lumea vorbește și ascultă în propria limbă. Sau în timpul unei întâlniri de afaceri, pentru o traducere de grup pentru comunicarea în timp real „DISCUȚIE DE GRUP” cu mai mulți oameni oriunde în lume, fiecare în limba proprie. „DIRECT TALK” - traducere instantanee pentru comunicare verbală privată individual, cu oricine din întreaga lume. Și modul de difuzare „BRODCAST MODE” pentru a vorbi cu un grup de oameni într-o întâlnire, fiecare în limba proprie. Traducătorul are, de asemenea, un lector de limbă „ÎNVĂȚARE LIMBĂ” încorporat, care poate ajuta oamenii să practice și să învețe o limbă străină. În prezent, acceptă peste 33 de limbi și oferă traduceri verbale și vizuale care acoperă toate elementele de bază.

Design practic - confortabil de purtat

Dispozitivul nu este doar un telefon excelent de traducere, dar asigură și apeluri telefonice clare și stabile. Designul este ergonomic și ușor, confortabil pentru ureche.

căști de traducere în ureche

Limbi acceptate pentru traducerea cuvântului vorbit în timp real - 44 de limbi

Arabă, cantoneză, catalană, croată, cehă , daneză, olandeză, engleză (Australia), engleză (Canada), engleză (Regatul Unit), engleză (India), engleză (Irlanda), engleză (Statele Unite), finlandeză, franceză ( Canada), franceză (Elveția), franceză (Franța), germană (Austria), germană (Germania), germană (Elveția), greacă, ebraică, hindi, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, coreeană, malaeză, mandarină, norvegiană bokmal , Poloneză, portugheză (Brazilia), portugheză (Portugalia), română, rusă, slovacă , spaniolă (Mexic), spaniolă (Spania), spaniolă (SUA), suedeză, thailandeză, turcă și vietnameză.

traducător de vorbire în timp real

Limbi acceptate pentru traducerea textului offline (nu vorbit) - 60 de limbi

Albaneză, Afrikaans, Arabă, Belarusă, Bulgară, Bangladesh, Catalană, Chineză, Croată, Cehă, Daneză, Olandeză, Engleză, Esperanto, Estonă, Filipină, Finlandeză, Franceză, Galiciană, Georgiană, Germană, Greacă, Haiti, Gujarati, Ebraică Hindi, maghiară, islandeză, indoneziană, irlandeză, italiană, japoneză, canadiană, coreeană, lituaniană, letonă, macedoneană, marathi, malaeză, malteză, bokmal norvegiană, persană, poloneză, portugheză, română, rusă, slovacă, slovenă, spaniolă, swahili , Suedeză, tamilă, telugu, thailandeză, turcă, ucraineană, urdu, vietnameză și galeză

traducerea limbilor în modul offline

Translator Supreme BTLT 200 Bluetooth - 6 moduri principale și 2 moduri suplimentare

suprem btlt 200 - 6 moduri

Modul față în față: comunicați în timp real cu oamenii pe care îi întâlniți pe drum, toată lumea vorbește și aude în propria limbă.
Mod de întâlnire: comunicați în timp real cu oamenii la o întâlnire, conferință sau seminar, toată lumea vorbește și aude în propria limbă.
Mod de vorbire directă: comunicați în timp real cu o altă persoană oriunde, toată lumea vorbește și ascultă în propria limbă.
Mod de convorbire în grup: comunicați în timp real cu un grup de oameni din diferite locuri, fiecare dintre ei vorbește și ascultă în propria limbă.
Mod difuzare: vorbiți cu un grup de oameni, gazda vorbește în propria limbă, fiecare public poate auzi în propria limbă.
Mod de învățare a limbilor: practicați și învățați limbi străine cu un traducător vocal de ultimă generație.
Mod offline - mesaje text: pentru a introduce texte și a le traduce în limba dorită.
Mod offline - cameră foto: faceți o fotografie cu textele și dispozitivul o va traduce imediat în limba necesară.

traducător handsfree - traducere foto

Specificații:

Model: BTLT-200
Culoare: negru, suprafață mată
Versiunea Bluetooth V. 5.0+ a acceptat profilul HEP, A2DP, HSP, AVRCP, cu o rază de 10 metri
Baterie Li-Polymer - capacitate 50 mAh (receptor), carcasă de încărcare 300 mAh
Timp de încărcare: 2 ore, DC 5V
Timp de așteptare de până la 120 de ore
Timp de lucru continuu de până la 3 ore
Microfon: da, încorporat
Difuzor: difuzor cu o bobină mobilă de 7 mm
Tipul de intrare / ieșire: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Buton de pornire / oprire manual, MFB (buton de traducere a vorbirii, răspuns apel / terminare apel / reapelare etc.)
Aplicații și software: Android 5.0 și mai nou, IOS 10.0+
Dimensiuni receptor: 15 x 24 x 16 mm, carcasă de încărcare 38 x 22 x 54 mm (încărcător)
Greutatea produsului fără accesorii: receptor 4,2 g, carcasă 22,4 g

Pachetul conține:

1x traducător pentru căști
1x stație de încărcare
1x cablu de încărcare USB
3x capac de schimb pentru silicon
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă