LANGIE SIM de 2 ani - traducere nelimitată în 70 de țări din întreaga lume

Codul: 70-012
200,00 lei Preț fără TVA: 166,65 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

LANGIE SIM de 2 ani - traducere nelimitată în 70 de țări din întreaga lume pentru utilizare în traducătorul LANGIE cu cea mai mare viteză posibilă de conectare a datelor!!!

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

LANGIE SIM de 2 ani - traducere nelimitată în 70 de țări din întreaga lume pentru utilizare în traducătorul LANGIE. TRADUCERE NELIMITATĂ Până la 2 ANI în 70 de țări ale lumii cu cea mai mare viteză posibilă de conectare a datelor !!! Prin această cartelă SIM unică aveți la dispoziție traducerea nelimitată (alternativă pentru traducere offline), oriunde este disponibil semnalul 3G / 4G. Deci nu mai trebuie să cauți o rețea WiFi disponibilă sau să asociezi traducătorul cu telefonul mobil, LANGIE va funcționa complet independent. LANGIE se împerechează automat cu operatorul din țara în care vă aflați și puteți începe să traduceți.

Cartelă SIM de 2 ani
Cartela SIM este blocată numai pentru utilizare în traducătorul LANGIE și este plătită timp de 2 ani și nu necesită contract sau alte taxe suplimentare. (Funcționează numai pentru traducere vocală) , funcția de creare a hotspotului, căutare de imagini, club de limbi, interpret de grup sau apel telefonic nu este acceptată cu această cartelă SIM) Cartela SIM expiră după 2 ani și puteți achiziționa o nouă cartelă SIM sau extindeți valabilitatea cartelei SIM direct în magazinul nostru electronic. Funcția de apel vocal prin SIM nu este acceptată.

Data activării
Ultima dată de activare este imprimată pe ambalajul cartelei SIM. Dacă nu activați cartela SIM înainte de această dată, aceasta va fi activată automat și de la această dată va începe valabilitatea traducerii vocale timp de 2 ani.

Termeni de utilizare
Cartela SIM blocată de 2 ani ar trebui să fie utilizată numai pentru comunicarea personală și de zi cu zi între persoane, dar nu și pentru transferul mai mare de date. Dacă doriți să utilizați funcția de căutare de imagini, interpreți de grup sau club de limbi, vă rugăm să utilizați conexiunea WiFi.

Orice altă utilizare a cardului diferită de cea pentru care este proiectată, va provoca blocarea cartelei SIM.
Cartela SIM poate fi utilizată doar cu dispozitivul LANGIE și nu în alte scopuri.

Verificați data de expirare
Pentru a verifica data de expirare a cardului SIM blocat, accesați setările și faceți clic pe Langie SIM.

langie sim card țară globală

Lista țărilor sprijinite:
Anglia, Argentina, Australia, Bangladesh, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Cambodgia, Canada, Chile, China, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Ghana, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Islanda, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Laos, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macau, Malaezia, Malta, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Panama, Peru, Filipine, Polonia, Portugalia, Qatar, Austria , România, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Sri Lanka, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, SUA, Vatican, Vietnam.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă