Mini traducător vocal - ZERO pentru smartphone Android / iOS - 40 de limbi / 93 accente

Codul: 70-017
745.00 lei Preț fără TVA: 620.83 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Mini traducător vocal - ZERO pentru smartphone Android / iOS - 40 de limbi / 93 accente Control Plug & Play + APP - traducător handsfree portabil.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mini traducător vocal - ZERO pentru smartphone Android / iOS - 40 de limbi / 93 accente Plug & Play + control APP - traducător handsfree portabil. Dacă călătorești des, fie că e vorba de muncă, descoperire sau pur și simplu hobby-ul tău, atunci știi cât de problematic poate fi când vizitezi obiectivele turistice ale țării în care te afli sau vrei să cunoști o nouă cultură și oameni, tu poate întâlni bariera limbii străine. De aceea, mini-traducătorul portabil ZERO este aici pentru dvs.!

Mini traducator portabil de voce (voce) ZERO - Design compact și mini dimensiuni

Potrivit noului dvs. mini traducător de buzunar, vă puteți baza pe designul său complet portabil, care se poate potrivi în portofel, buzunar sau poșetă. Dezvoltat cu un sistem mic, dar puternic, de microfon sensibil , traducătorul ZERO de 40 de limbi din lume separă efectiv intrările vocale provenind din patru direcții diferite , cu reducere completă a zgomotului pentru a se asigura că primește intrarea în mod clar și precis. Nu veți realiza acest lucru utilizând nicio aplicație de traducere comună disponibilă.

sistem puternic de microfon sensibil - zero traducător

Comunicarea inteligentă este simplă - Mâini libere

Echipat cu tehnologie de redare inteligentă , traducătorul ZERO handsfree va înregistra cu ușurință vocea și o va reda în limba maternă direct prin intermediul smartphone-ului. Bucurați-vă de conversația fără mâini, menținând în același timp contactul vizual și nu trebuie să încetați să vorbiți sau să vă limitați, deoarece ZERO se traduce în timp real . Nu a fost făcut niciodată un traducător cu funcții de redare atât de inteligente!

traducător inteligent mâini libere zero

3 moduri complexe

Noul dvs. traducător instantaneu portabil ZERO vine cu trei moduri complexe care vă pot ajuta să navigați în diferite situații. Ideal pentru întâlniri, conversații și chiar pentru conversații de zi cu zi. ZERO Translator acceptă tehnologia Plug and Play pentru smartphone-uri, astfel încât să puteți avea acces instantaneu la conversațiile traduse în orice moment.

translator zero - tehnologie plug and play pentru smartphone-uri

Modul de traducere

Modul de traducere este perfect atunci când căutați o traducere rapidă a propozițiilor în alte limbi. Pur și simplu conectați ZERO la telefon și începeți să vorbiți. Translatorul ZERO voce va înregistra cu acuratețe, traduce și prezenta Exemple în timp real chiar pe ecranul telefonului smartphone, pentru a face mai ușor pentru toată lumea să înțeleagă și să ma uit la ceea ce a fost spus.

mini compilator zero - modul de traducere

Mod întâlnire

Tehnologia avansată cu 4 microfoane ZERO vă permite să înregistrați și să împărțiți vocile a până la patru difuzoare diferite în orice conversație în modul întâlnire. Acest lucru vă va face mai ușor să acordați atenție întâlnirii și să verificați ceea ce a fost spus în limba dvs. maternă, o privire de ansamblu despre cine a spus ce. ZERO poate înregistra mai multe limbi în același timp . Și apoi puteți extrage jurnalul, salvați-l pe telefon sau trimiteți-l prin e-mail colegilor!

zero voce traducător - modul întâlnire

Mod de interviu

Nu vă bazați pe telefonul dvs. inteligent sau dispozitivul portabil pentru a înregistra conversații - în schimb, traducătorul ZERO se va ocupa de toate! Mini-traducătorul ZERO înregistrează imediat conversația dvs. , separă vocile persoanei solicitante de cel intervievat și le stochează pe toate direct pe smartphone-ul dvs. ! Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la dispozitivul dvs. care înregistrează clar - ZERO este special conceput cu reducere de zgomot adaptivă pentru a vă asigura că conversațiile dvs. sunt înregistrate clar și precis.

translator de buzunar zero - modul interviu

Reducere adaptivă a zgomotului

Translatorul de călătorie ZERO folosește un microprocesor avansat și un algoritm de rețea neuronală pentru a vă asigura că reducerea adaptivă a zgomotului funcționează simultan pe izolarea diferitelor difuzoare. Această caracteristică unică crește precizia cu până la 90% și acceptă înregistrarea multidirecțională din 4 direcții diferite.

translator de călătorie zero - 4 înregistrări direcționale

Suportă 40 de limbi și 93 de accente!

Mini traducătorul portabil ZERO este cel mai cuprinzător dispozitiv de traducere disponibil în prezent pe piață cu dimensiuni atât de mici. Cu suport pentru până la 40 de limbi și 93 de accente diferite, puteți fi sigur că puteți comunica, articula și înțelege totul practic oriunde în lume!

Toate limbile acceptate (40)

Portugheză, arabă, chineză simplificată, chineză tradițională, germană, italiană, rusă, japoneză, coreeană, catalană, cehă, daneză, finlandeză, greacă, ebraică, hindi, croată, maghiară, indoneziană, malay, olandeză, norvegiană, poloneză, română, Bulgară, slovacă, slovenă, suedeză, tamilă, telugu, thailandeză, turcă, vietnameză, islandeză, ucraineană, urdu, filipineză

Toate accentele acceptate (93)

Anglia, SUA, Australia, Canada, Ghana, Irlanda, India, Kenya, Nigeria, Noua Zeelandă, Filipine, Tanzania, Africa de Sud, Singapore, Franța, Canada, Spania, America, Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Costa Rica, Dominicană Republica, Ecuador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Peru, Puerto Rico, Paraguay, El Salvador, Uruguay, Venezuela, Portugalia, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Algeria, Egipt, Israel, India, Irak, Iordania, Kuweit, Liban, Maroc, Oman, Palestina, Qatar, Arabia Saudită, Tunisia, China, Canton, Taiwan, Germania, Italia, Rusia, Japonia, Coreea, Spania, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Grecia, Israel, Croația, Ungaria, Indonezia, Malaezia, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Bulgaria, Slovacia, Slovenia, Suedia, India, Sri Lanka, Malaezia, Singapore, Thailanda, Turcia, Vietnam, Islanda, Ucraina, India, Pakistan, Filipine

traducător de vorbire - suport pentru 40 de limbi și 93 de accente

ZERO cel mai mic traducător din lume

ZERO este mai mult decât un simplu traducător de buzunar - este un instrument lingvistic complex special conceput pentru a ajuta oamenii ca călători, profesioniști în afaceri, jurnaliști, fani ai dispozitivelor digitale și gadget-uri de înaltă tehnologie, și să le faciliteze scufundarea în noul mediu , precum și să se conecteze cu alții, indiferent de diferența de limbă, pentru a avea încredere că pot comunica confortabil în străinătate.

Și nu uitați, traducătorul ZERO este perfect mic pentru a se potrivi oriunde - un buzunar, o geantă sau un portofel! Pur și simplu conectați-l la smartphone-ul dvs. și începeți să vorbiți , Zero va prelua controlul și se va ocupa de traducere.

zero translator - mini traducător de buzunar

Aplicații de traducere / traducători de buzunar

Soluție pentru comunicații cu frecvență joasă și superficială. Deoarece majoritatea traducătorilor funcționează prin direcționarea manuală a dispozitivului de traducere către respondent sau prin apăsarea butoanelor, multe operații inutile necesare pentru controlul acestor dispozitive scumpe au fost dificil de operat și inutilizabile.

aplicații de traducere de buzunar

Cu un corp metalic ușor, cu dimensiunea de 4 cm x 1,5 cm x 7 mm și introdus într-o carcasă compactă, traducătorul ZERO poate fi depozitat cu ușurință într-o pungă, portofel sau chiar într-un buzunar al cămășii fără probleme. Instalarea este rapidă, aplicația este disponibilă în Google Play Store și Huawei App Gallery sau în magazinul Apple . Doar introduceți dispozitivul în telefon, faceți clic pe aplicație și aveți în mână cel mai puternic traducător.

zero translator - conectarea la smartphone

Traducătorul de călătorie ZERO are o funcție utilă care vă permite să salvați toate conversațiile pe telefonul dvs. și posibilitatea de a le salva pentru o utilizare viitoare, sau de a trimite jurnalele de conversații prin e-mail. Scoateți traducătorul ZERO, descărcați aplicația pe telefon, conectați traducătorul la telefon și dispozitivul va traduce conversația. Doar atât de ușor! Vocea poate fi auzită clar, iar textul de pe ecran poate fi citit clar.

zero cel mai mic traducător din lume - dimensiuni mini

Specificatii tehnice:
Produs: Mini-traducător portabil ZERO
Culoare: Gri spațial (gri închis)
Material: aluminiu
Dimensiuni: 40 x 17 x 7,2 mm
Dimensiuni (cu conector): 40 x 25 x 7,2 mm
Greutate: 6,6g
Conexiune: OTG
Compatibil cu: USB tip C / Lightning (Apple)

Microfon:
Tip: Microfon analogic
Răspuns în frecvență: 20 Hz la 20000 Hz
Număr de microfoane: 4
Direcția de recunoaștere: față / spate / stânga / dreapta
Unghiul de recunoaștere a vocii (orizontal): 60 °
Unghi de recunoaștere vocală (vertical): 0 ~ 40 °
Distanță recomandată de recunoaștere a vocii: 20 cm până la 100 cm
Max. distanta de recunoastere vocala: 150 cm

Software:
Aplicație: Timekettle
Limbi acceptate: 40
Accente acceptate: 93
Sisteme și versiuni acceptate: iOS 11.0 și mai nou / Android 7.0 și mai nou
Funcționare: automată / manuală
Reducerea zgomotului: Beamforming / rețea neuronală

Conținutul pachetului:

1x ZERO Translator
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă