Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Codul: 70-001
1,495.00 lei 895.00 lei Preț fără TVA: 745.83 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Traducator vocal prin intermediul căștilor ✅ Bluetooth WT2 Plus este un traducător absolut unic pentru traducerea vocii în timp real cu două căi în lume.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Traducator vocal prin intermediul căștilor Bluetooth WT2 Plus este un traducător absolut unic pentru traducerea vocii în timp real cu două căi în lume. Căști fără fir cu un traducător inteligent care aduce revoluție în comunicare, indiferent de barierele lingvistice. Acesta este primul traducător de vorbire din lume cu inteligență artificială pentru traducerea instantanee în timp real prin căști , fără a fi nevoie să traduceți direct prin telefonul smartphone. 

Cel mai bun translator de voce online aduce conexiunea algoritmului de voce de vârf și a tehnologiei de traducere automată. WT2 Plus a redefinit traducătorii în mod semnificativ și inovativ, oferind noi oportunități utilizatorilor și companiilor de pe piață. Dispozitiv de traducere instantanee care vă schimbă aspectul spre comunicare și călătorii în lume, dacă aveți nevoie să traduceți ceva. Nu mai este un interpret de limbi străine sau un traducător Google.

Traducătorul WT2 este o noutate absolută și unul dintre cele mai bune produse ale anului

traducerea online prin intermediul căștilor wt2 plus app

Traducătorul acceptă traducerea a până la 36 de limbi (inclusiv 84 de accente diferite)

Puteți găsi o listă a tuturor limbilor de traducere acceptate în prezent aici:

Arabă, engleză, bulgară, chineză, cehă, daneză, finlandeză, franceză, greacă, ebraică, hindi, olandeză, croată, maghiară, Rusă, spaniolă, slovacă, slovenă, suedeză, italiană, tamilă, telugu (india), thailandeză, turcă, vietnameză

Puteți alege până la 13 accente diferite în limba engleză (SUA, Australia, Canada, Marea Britanie etc.). De asemenea, în spaniolă, aveți până la 20 accente diferite (Spania, SUA, Republica Dominicană, Mexic, Venezuela etc.) Puteți alege până la 15 accente diferite în arabă (Emiratele Arabe Unite, Egipt, Israel, Maroc etc.) .

w2t traducător de limbă
 

Promo VIDEO pentru Traducător W2T

 

app app pentru traducător prin intermediul căștilor wt2 plus

Există 3 moduri de traducere disponibile

Mod auto

Acest mod funcționează pe principiul traducerii instant utilizând două căști bluetooth ( ideal într-un mediu mai silențios, fără zgomot din împrejurimi ). Tot ceea ce spui este tradus automat direct în limba stabilită și vei primi o traducere sonoră prin receptorul introdus. Astfel, puteți comunica confortabil fără a avea nevoie de traducerea directă prin telefonul smartphone . Toată comunicarea dvs. este, desigur, afișată și arhivată în aplicație prin intermediul unui telefon mobil, unde puteți verifica și recunoașterea corectă a vocii. Potrivit pentru conversații mai lungi, întâlniri de afaceri.

Mod manual

Acest mod funcționează pe principiul traducerii instant utilizând 2 căști bluetooth ( ideal pentru comunicarea cu o persoană în medii zgomotoase ). Pentru traducere, atingeți direct setul cu cască Bluetooth (care activează traducerea) și apoi tot ceea ce spuneți este tradus automat în limba stabilită și obțineți traducerea de sunet prin intermediul receptorului introdus. Astfel, puteți comunica confortabil fără a avea nevoie de o traducere directă prin telefonul smartphone . Toată comunicarea dvs. este, desigur, afișată și arhivată în aplicație prin intermediul unui telefon mobil, unde puteți verifica și recunoașterea corectă a vocii.

Modul de vorbire

Acest mod funcționează pe principiul traducerii instant utilizând un set cu cască și un telefon bluetooth ( ideal pentru o scurtă vorbă față în față cu cealaltă persoană ). Cealaltă persoană cu care comunicați va vorbi direct la telefonul smartphone și va fi tradusă automat în limba aleasă de dvs. și veți primi transmisia audio prin intermediul receptorului introdus. Deci, puteți comunica fără a fi nevoie să utilizați telefonul de către o persoană pe care nu o cunoașteți (ceea ce probabil nu este adecvat și politicos), este suficient dacă aveți doar un telefon introdus. Toată comunicarea dvs. este, desigur, afișată și arhivată în aplicație prin intermediul unui telefon mobil, unde puteți verifica și recunoașterea corectă a vocii.

 

Folosirea traducătorului WT2 Plus este destul de simplă, descărcați aplicația disponibilă "WT2 Plus" (iOS, Android) pe telefonul mobil, pentru a se asocia cu receptorul prin conexiunea Bluetooth (min Bluetooth versiunea 4.2 și versiunile ulterioare), apoi doi oameni vor plasa o ureche în ureche și pot comunica instantaneu. Principiul comunicării este că vorbești în propria voastră limbă, iar cealaltă persoană va auzi în telefon conversația în limba sa. Prin urmare, comunicarea reală față în față nu va mai fi o problemă. Traducătorul revoluționar își va găsi folosința atunci când călătorește, pentru afaceri, când vizitează magazine sau hoteluri internaționale și pentru multe alte ocazii în care comunicarea în limbi străine reprezintă un obstacol

WT2 Plus a câștigat prestigiosul Design Award 2018 pentru designul său excelent
 
Premiile WT2

 

Prezentați-vă lumii!

Când călătoriți în străinătate, nu este nimic mai rău decât să fii blocat într-o locație necunoscută, fără posibilitatea unei comunicări eficiente. Cu WT2 Plus, nu veți fi niciodată în această situație, deoarece asigură o comunicare naturală în timp real, fără a utiliza mâinile. Pătrundeți în cultura locală în timp ce călătoriți, exprimați-vă deschis și creați conexiuni mai semnificative cu oamenii pe care îi întâlniți.

 
voce traducător wt2 plus

Activare instantanee - un traducător gata de utilizare în orice moment

WT2 Plus este unic în tehnologia sa de prelucrare a semnalelor, care este diferit de ceilalți concurenți de pe piață. Pentru comunicații, nu este necesar să activați telefonul sau nu este nevoie de altă persoană să descarce aplicația inteligentă. Tot ceea ce aveți nevoie pentru comunicare este că ambii puneți receptorul wireless în ureche și WT2 va avea grijă de o traducere confortabilă.

text și traducător traduceri WT2 plus căști
 
 

Inteligent algoritm ON-THE-GO

Algoritmul principal permite comunicarea chiar și în mediul exterior cel mai zgomotos. Cu detecție automată a vocii și recepție de semnal, WT2 oferă o comunicare absolută fără mâini într-o varietate de limbi .
Comunicarea în străinătate va fi ușoară pentru dvs., indiferent de barierele lingvistice.

traducerea vocală online wt2 plus

 

Reducerea zgomotului dublu - fiecare cuvânt contează!

Bazat pe algoritmi și reducerea zgomotului, WT2 Plus oferă o precizie de până la 95% în traducere , făcând conversația cu un străin complet naturală.

 
traducere vocală wt2 plus căști
 

Suport multilingvistic cu globalizarea

WT2 Plus acceptă în prezent 36 de limbi și 84 de dialecte , care vor fi adăugate și actualizate în viitor.

 

 
Suport lingvistic WT2 Plus

 

Durată lungă de viață a bateriei - mai mult decât aveți nevoie!

WT2 oferă o durată de viață de până la 5 ore pentru fiecare încărcare, peste 12 ore de viață a bateriei cu carcasa reîncărcabilă - Stație de andocare și până la 30 de zile în modul de așteptare.

 
WT2 plus carcasă de reîncărcare
 

Fiți uimiți de WT2 Plus!

Modurile de interacțiune încorporate în WT2 Plus îndeplinesc toate cerințele pentru a face visele să treacă. Oferă o experiență de comunicare unică și impecabilă.

setul cu cască electronică wt2 plus


Investiție o dată!

Prin utilizarea tehnologiei OTA (over the air), WTA2 Plus suportă upgrade-uri on-line, actualizare care durează doar până la 3 minute atât pentru software cât și pentru hardware.
Dezvoltarea nu se va termina, iar traducătorul va continua să furnizeze cea mai bună tehnologie pentru utilizatori și chiar să perfecționeze traducerea.


cel mai bun translator online wt2

 

Proiectat pentru partajare!

Designul WT2 Plus se bazează pe ideea de "partajare". Indiferent dacă călătoriți în timpul unei vacanțe sau călătorii de afaceri, când vine ocazia de a începe comunicarea cu străinul, oferiți-i unul dintre căști și începeți comunicarea în mod natural cu una dintre cele mai ușoare căi.

traducătorul în ureche wt2 plus
 

 

 

wt2 translator cum să utilizați

Caracteristici:

la care se adauga Mare design
la care se adauga Durata de viață a bateriei de până la 12 ore
la care se adauga Conectare automată
la care se adauga Mai mult de 36 de limbi și accente la fiecare limbă
la care se adauga Compatibil pentru iOS și Android
la care se adauga 95% precizie a traducerii

 

Specificații:

Produs: Traducător WT2 Plus
Culoare albă
Suport lingvistic: 36
Asistență: Bluetooth 4.2 și versiuni ulterioare (conexiune pentru aplicații mobile)
Încărcarea bateriei: Polimer litiu / 90 de minute
Durata de viață a bateriei de până la 15 ore / timp de încărcare 3 de la stația de andocare
Suport pentru sistem: iOS 11.0 / Android 7.0 și versiuni ulterioare
Tensiune: DC 5 + / 0,25 V
Alimentare: 110 mA (căști) 320 mA (stație de andocare)
Dimensiunile produsului: Lungime: 20 mm / Lățime: 10 mm / Înălțime: 35 mm
Dimensiunile ambalajului: Lungime: 75 mm / Lățime: 75 mm / Înălțime: 36 mm
Greutatea produsului net: 93,5g
Greutatea produsului brut: 404g
Temperatura de operare: 0 - 35 ° C

 

Pachetul include:

1x receptor principal bluetooth
1x telefon cu receptor bluetooth
1x stație de andocare reîncărcabilă
1x cablu de alimentare USB
1x pungă de depozitare
2x cârlig pentru urechi
6x urechi de protectie
1x Manual de utilizare

conținutul receptorului de translație wt2

Discuția despre produs (1)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Teo

Informații

Teoltis Cristinel răspundere

Bună dimineața Ce telefoane sunt compatibile cu sistemul de traducere prin casti WT2 PLUS de exemplu Samsung Galaxy S9 S9+se poate adapta se poate descarca pe ele aplicația wt2 plus pentru o traducere romana engleza si invers

Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

BUNĂ
Da, sigur că este compatibil

Ald

Folosire

Aldea ciprian răspundere

Buna am si eu o intrebare pe telefoanele samsung j4+ si huawei p9 lite si huawei p30 pro merge sa descarc aplicatia si sa incep discutia prin casti merge?? Multumesc

Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Da, este posibil să se folosească cu aceste smartphone-uri.

O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (9)

99%