Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Codul: 70-001
1.495,00 lei 1.345,00 lei Preț fără TVA: 1.120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Traducator vocal prin intermediul căștilor ✅ Bluetooth WT2 Plus este un traducător absolut unic pentru traducerea vocii în timp real cu două căi în lume.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Traducator vocal prin intermediul căștilor Bluetooth WT2 Plus este un traducător absolut unic pentru traducerea vocii în timp real cu două căi în lume. Căști fără fir cu un traducător inteligent care aduce revoluție în comunicare, indiferent de barierele lingvistice. Acesta este primul traducător de vorbire din lume cu inteligență artificială pentru traducerea instantanee în timp real prin căști , fără a fi nevoie să traduceți direct prin telefonul smartphone. 

Cel mai bun translator de voce online aduce conexiunea algoritmului de voce de vârf și a tehnologiei de traducere automată. WT2 Plus a redefinit traducătorii în mod semnificativ și inovativ, oferind noi oportunități utilizatorilor și companiilor de pe piață. Dispozitiv de traducere instantanee care vă schimbă aspectul spre comunicare și călătorii în lume, dacă aveți nevoie să traduceți ceva. Nu mai este un interpret de limbi străine sau un traducător Google.

Traducătorul WT2 este o noutate absolută și unul dintre cele mai bune produse ale anului

traducerea online prin intermediul căștilor wt2 plus app

Traducătorul acceptă traducerea a până la 36 de limbi (inclusiv 84 de accente diferite)

Puteți găsi o listă a tuturor limbilor de traducere acceptate în prezent aici:

Arabă, engleză, bulgară, chineză, cehă, daneză, finlandeză, franceză, greacă, ebraică, hindi, olandeză, croată, maghiară, Rusă, spaniolă, slovacă, slovenă, suedeză, italiană, tamilă, telugu (india), thailandeză, turcă, vietnameză

Puteți alege până la 13 accente diferite în limba engleză (SUA, Australia, Canada, Marea Britanie etc.). De asemenea, în spaniolă, aveți până la 20 accente diferite (Spania, SUA, Republica Dominicană, Mexic, Venezuela etc.) Puteți alege până la 15 accente diferite în arabă (Emiratele Arabe Unite, Egipt, Israel, Maroc etc.) .

w2t traducător de limbă
 

Promo VIDEO pentru Traducător W2T

 

app app pentru traducător prin intermediul căștilor wt2 plus

Există 3 moduri de traducere disponibile

Mod auto

Acest mod funcționează pe principiul traducerii instant utilizând două căști bluetooth ( ideal într-un mediu mai silențios, fără zgomot din împrejurimi ). Tot ceea ce spui este tradus automat direct în limba stabilită și vei primi o traducere sonoră prin receptorul introdus. Astfel, puteți comunica confortabil fără a avea nevoie de traducerea directă prin telefonul smartphone . Toată comunicarea dvs. este, desigur, afișată și arhivată în aplicație prin intermediul unui telefon mobil, unde puteți verifica și recunoașterea corectă a vocii. Potrivit pentru conversații mai lungi, întâlniri de afaceri.

Mod manual

Acest mod funcționează pe principiul traducerii instant utilizând 2 căști bluetooth ( ideal pentru comunicarea cu o persoană în medii zgomotoase ). Pentru traducere, atingeți direct setul cu cască Bluetooth (care activează traducerea) și apoi tot ceea ce spuneți este tradus automat în limba stabilită și obțineți traducerea de sunet prin intermediul receptorului introdus. Astfel, puteți comunica confortabil fără a avea nevoie de o traducere directă prin telefonul smartphone . Toată comunicarea dvs. este, desigur, afișată și arhivată în aplicație prin intermediul unui telefon mobil, unde puteți verifica și recunoașterea corectă a vocii.

Modul de vorbire

Acest mod funcționează pe principiul traducerii instant utilizând un set cu cască și un telefon bluetooth ( ideal pentru o scurtă vorbă față în față cu cealaltă persoană ). Cealaltă persoană cu care comunicați va vorbi direct la telefonul smartphone și va fi tradusă automat în limba aleasă de dvs. și veți primi transmisia audio prin intermediul receptorului introdus. Deci, puteți comunica fără a fi nevoie să utilizați telefonul de către o persoană pe care nu o cunoașteți (ceea ce probabil nu este adecvat și politicos), este suficient dacă aveți doar un telefon introdus. Toată comunicarea dvs. este, desigur, afișată și arhivată în aplicație prin intermediul unui telefon mobil, unde puteți verifica și recunoașterea corectă a vocii.

 

Folosirea traducătorului WT2 Plus este destul de simplă, descărcați aplicația disponibilă "WT2 Plus" (iOS, Android) pe telefonul mobil, pentru a se asocia cu receptorul prin conexiunea Bluetooth (min Bluetooth versiunea 4.2 și versiunile ulterioare), apoi doi oameni vor plasa o ureche în ureche și pot comunica instantaneu. Principiul comunicării este că vorbești în propria voastră limbă, iar cealaltă persoană va auzi în telefon conversația în limba sa. Prin urmare, comunicarea reală față în față nu va mai fi o problemă. Traducătorul revoluționar își va găsi folosința atunci când călătorește, pentru afaceri, când vizitează magazine sau hoteluri internaționale și pentru multe alte ocazii în care comunicarea în limbi străine reprezintă un obstacol

WT2 Plus a câștigat prestigiosul Design Award 2018 pentru designul său excelent
 
Premiile WT2

 

Prezentați-vă lumii!

Când călătoriți în străinătate, nu este nimic mai rău decât să fii blocat într-o locație necunoscută, fără posibilitatea unei comunicări eficiente. Cu WT2 Plus, nu veți fi niciodată în această situație, deoarece asigură o comunicare naturală în timp real, fără a utiliza mâinile. Pătrundeți în cultura locală în timp ce călătoriți, exprimați-vă deschis și creați conexiuni mai semnificative cu oamenii pe care îi întâlniți.

 
voce traducător wt2 plus

Activare instantanee - un traducător gata de utilizare în orice moment

WT2 Plus este unic în tehnologia sa de prelucrare a semnalelor, care este diferit de ceilalți concurenți de pe piață. Pentru comunicații, nu este necesar să activați telefonul sau nu este nevoie de altă persoană să descarce aplicația inteligentă. Tot ceea ce aveți nevoie pentru comunicare este că ambii puneți receptorul wireless în ureche și WT2 va avea grijă de o traducere confortabilă.

text și traducător traduceri WT2 plus căști
 
 

Inteligent algoritm ON-THE-GO

Algoritmul principal permite comunicarea chiar și în mediul exterior cel mai zgomotos. Cu detecție automată a vocii și recepție de semnal, WT2 oferă o comunicare absolută fără mâini într-o varietate de limbi .
Comunicarea în străinătate va fi ușoară pentru dvs., indiferent de barierele lingvistice.

traducerea vocală online wt2 plus

 

Reducerea zgomotului dublu - fiecare cuvânt contează!

Bazat pe algoritmi și reducerea zgomotului, WT2 Plus oferă o precizie de până la 95% în traducere , făcând conversația cu un străin complet naturală.

 
traducere vocală wt2 plus căști
 

Suport multilingvistic cu globalizarea

WT2 Plus acceptă în prezent 36 de limbi și 84 de dialecte , care vor fi adăugate și actualizate în viitor.

 

 
Suport lingvistic WT2 Plus

 

Durată lungă de viață a bateriei - mai mult decât aveți nevoie!

WT2 oferă o durată de viață de până la 5 ore pentru fiecare încărcare, peste 12 ore de viață a bateriei cu carcasa reîncărcabilă - Stație de andocare și până la 30 de zile în modul de așteptare.

 
WT2 plus carcasă de reîncărcare
 

Fiți uimiți de WT2 Plus!

Modurile de interacțiune încorporate în WT2 Plus îndeplinesc toate cerințele pentru a face visele să treacă. Oferă o experiență de comunicare unică și impecabilă.

setul cu cască electronică wt2 plus


Investiție o dată!

Prin utilizarea tehnologiei OTA (over the air), WTA2 Plus suportă upgrade-uri on-line, actualizare care durează doar până la 3 minute atât pentru software cât și pentru hardware.
Dezvoltarea nu se va termina, iar traducătorul va continua să furnizeze cea mai bună tehnologie pentru utilizatori și chiar să perfecționeze traducerea.


cel mai bun translator online wt2

 

Proiectat pentru partajare!

Designul WT2 Plus se bazează pe ideea de "partajare". Indiferent dacă călătoriți în timpul unei vacanțe sau călătorii de afaceri, când vine ocazia de a începe comunicarea cu străinul, oferiți-i unul dintre căști și începeți comunicarea în mod natural cu una dintre cele mai ușoare căi.

traducătorul în ureche wt2 plus
 

 

 

wt2 translator cum să utilizați

Caracteristici:

la care se adauga Mare design
la care se adauga Durata de viață a bateriei de până la 12 ore
la care se adauga Conectare automată
la care se adauga Mai mult de 36 de limbi și accente la fiecare limbă
la care se adauga Compatibil pentru iOS și Android
la care se adauga 95% precizie a traducerii

 

Specificații:

Produs: Traducător WT2 Plus
Culoare albă
Suport lingvistic: 36
Asistență: Bluetooth 4.2 și versiuni ulterioare (conexiune pentru aplicații mobile)
Încărcarea bateriei: Polimer litiu / 90 de minute
Durata de viață a bateriei de până la 15 ore / timp de încărcare 3 de la stația de andocare
Suport pentru sistem: iOS 11.0 / Android 7.0 și versiuni ulterioare
Tensiune: DC 5 + / 0,25 V
Alimentare: 110 mA (căști) 320 mA (stație de andocare)
Dimensiunile produsului: Lungime: 20 mm / Lățime: 10 mm / Înălțime: 35 mm
Dimensiunile ambalajului: Lungime: 75 mm / Lățime: 75 mm / Înălțime: 36 mm
Greutatea produsului net: 93,5g
Greutatea produsului brut: 404g
Temperatura de operare: 0 - 35 ° C

 

Pachetul include:

1x receptor principal bluetooth
1x telefon cu receptor bluetooth
1x stație de andocare reîncărcabilă
1x cablu de alimentare USB
1x pungă de depozitare
2x cârlig pentru urechi
6x urechi de protectie
1x Manual de utilizare

conținutul receptorului de translație wt2

Discuția despre produs (10)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Yef

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Yefim Khaikin răspundere

Sunt suficiente căștile sau aveți nevoie de un smartphone?

Tradus din: ru
Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Desigur, ai nevoie de un smartphone pentru a instala aplicația :)

Tradus din: ru
Kim

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Poate fi folosit cu orice smartphone?

Tradus din: es
Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Buna ziua
Da, desigur:)

Tradus din: es
Vla

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Vladimír răspundere

Se traduce în locuri unde nu există conexiune la internet? Sau nu face nimic fără o cartelă SIM și conexiune la rețeaua de date? Multumesc anticipat pentru explicatie.

Tradus din: cs
Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

O zi buna
Desigur, este necesară o conexiune la internet. Fie printr-un hotspot mobil direct de pe mobil, fie printr-o rețea Wi-Fi locală.

Tradus din: cs
Анн

Despre traducere

Анна răspundere

Înțeleg corect că doar două limbi pot fi traduse din rusă în engleză și chineză?

Tradus din: ru
Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Buna ziua
Da exact :)

Tradus din: ru
Pat

Conversaţie

Patrick Bouthier răspundere

Putem folosi acest traducător fără să dăm căștile celeilalte părți?
Ca un taximetrist
În hotel
La restaurant

Tradus din: fr
Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Buna ziua
Da, este posibil, ca doar tu să ai acest set cu cască și alte persoane să vorbească cu telefonul tău.

Tradus din: fr
Rol

înștiințare

Roland răspundere

Există un manual de utilizare în franceză?

Tradus din: fr
Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Da, este

Tradus din: fr
FRA

Timekettle WT2 HEADSET BT TRANSLATOR

FRANCOISE răspundere

Este produsul potrivit pentru Apple Iphone XS iOS 13.3
si pentru o traducere in slovena?
Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră

Tradus din: fr
Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Da, bineînțeles că va funcționa cu smartphone-ul tău și este acceptată și traducerea în slovenă.

Tradus din: fr
Rom

Combinând seturile WT2 Plus

Este posibil să comunicați cu patru și mai multe persoane care au mai multe seturi.

Tradus din: pl
Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Da, puteți conecta 2 seturi astfel încât 4 persoane să poată comunica în același timp.

Tradus din: pl
Teo

Informații

Teoltis Cristinel răspundere

Bună dimineața Ce telefoane sunt compatibile cu sistemul de traducere prin casti WT2 PLUS de exemplu Samsung Galaxy S9 S9+se poate adapta se poate descarca pe ele aplicația wt2 plus pentru o traducere romana engleza si invers

Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

BUNĂ
Da, sigur că este compatibil

Ald

Folosire

Aldea ciprian răspundere

Buna am si eu o intrebare pe telefoanele samsung j4+ si huawei p9 lite si huawei p30 pro merge sa descarc aplicatia si sa incep discutia prin casti merge?? Multumesc

Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Da, este posibil să se folosească cu aceste smartphone-uri.

Mar

Traducător de voce prin căști bluetooth WT2 Plus - Traducere în timp real

Martin răspundere

O zi buna,
Aș dori să întreb unde poate fi încercat acest dispozitiv.

Tradus din: sk
Cool Mania

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

Mario Bruchanik răspundere

Buna ziua, bineinteles ca se poate la filiala noastra chiar in piata din BB. Asigurați-vă că vii să vezi singur :)

Tradus din: sk
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (11)

98%
11×
100%
medo

medo

M-ar ajuta dacă aș asculta un curs pe YouTube?
.

.

Tradus din: ar
90%
Anamaria

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

O traducere destul de bună
trebuie să vorbim mai încet

4

Tradus din: hr
100%
Елена

Pentru leneși

Uimitor! Fanteziat despre asta. S-a dovedit că în realitate există.
Tradus din: ru
100%
Zygmunt

WT2 Plus

SUPER dispozitiv.Il recomand
Tradus din: pl
100%
Starykontynent

Căști pentru traducător.

Se traduce clar și bine, îl folosesc cu fiecare ocazie.
Cam nepotrivit la ureche.
Tradus din: pl
95%
Pepe

Un produs foarte bun

1000% multumit
Tradus din: pl
100%
Zdenek

Super produs

În realitate, traduce aproape totul, trebuie doar să vorbești într-un mod scris și încet, dețin deja un Langie, dar acest produs WT2 Plus a depășit complet așteptările. Acum sunt capabil să rezolv singur toate lucrurile care sunt necesare atunci când călătoresc prin lume.
fara rezervari deocamdata
Tradus din: cs
100%
Jean

Voice translator prin căști Bluetooth WT2 Plus - traducere în timp real

10000% functioneaza!!!
Tradus din: fr
99%
P.P.

Produs de înaltă calitate

Aplicație cu adevărat foarte simplă de controlat - ușor de utilizat
Materiale folosite pentru căști - arată luxos și modern
Calitatea traducerii este la un nivel excelent
Suport pentru cehă și slovacă
Cutie pentru căști - durabilă și arătătoare
Adăugarea altor limbi
Posibilitatea de a cumpăra căști și în alte culori
Tradus din: sk
100%
Emko

Viitorul este aici

Așa că am renunțat complet la asta.. Două aparate auditive și comunicare fluentă în străinătate.. Probabil că viitorul a sosit deja. Slovak to Anj funcționează excelent. Jos pălăria pentru asta.
Că nu sunt cu 15 ani mai tânăr :))
Tradus din: sk
99%
Ján Lovaši

Cei care nu au încercat nu vor crede

Căști cu aspect luxos
Viteza de traducere
Confort în utilizare
Astept acest produs din 2016 cand am vazut acest proiect pe Kickstarter. Dar să fiu sincer, nu credeam că vor fi de fapt la vânzare într-o zi. Calitatea traducerii este foarte decentă, recunoașterea slovacei (voce) funcționează și ea în mod fiabil. Prima mea călătorie a fost în China și chinezii înșiși nu le venea să creadă ce fel de căști miraculoase aveam cu traducere :)))
pretul
a avut o promovare redusă
Tradus din: sk