Aparat digital pentru distanțe laser cu Bluetooth și IP65

Codul: 11-322
745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Contorul digital de distanțe digital cu Bluetooth și IP65 este un contor portabil cu o roată de măsurare integrată și un afișaj digital cu LED-uri mari.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Contorul digital de distanțe digital cu Bluetooth și IP65 este un contor portabil cu o roată de măsurare integrată și un afișaj digital cu LED-uri mari. Datorită carcasei sale robuste și designului compact , dispozitivul de măsurare oferă rezistență perfectă la impermeabilitate sau căderi și potențială dezintegrare. Contorul are o culoare mare digital de 2,4" display LCD cu lizibilitate excelenta a datelor măsurate și rotirea automată în funcție de poziția dispozitivului. Dispozitiv inovator , oferă o combinație de tehnologii de măsurare cu laser și roata de măsurare la distanță, pentru măsurarea fără probleme din o suprafață plană pe o suprafață curbată și oferă până la 11 funcții pentru a satisface nevoile de măsurare diferite.Măsurătorul laser este utilizat pentru măsurarea distanței de înaltă precizie sau pentru numărarea zonei rapid și convenabil Distanța de măsurare ajunge până la 60 de metri și comută între măsurători unități - picioare, inci, metri în timpul măsurării.

contor digital cu laser

Contorul laser are o conexiune Bluetooth , astfel încât să puteți trimite măsurători prin intermediul aplicației " Mileseey Pro" pe telefonul dvs. și apoi să faceți note despre datele măsurate. Dispozitivul este alimentat de baterii reîncărcabile (3x AAA) , care sunt reîncărcate convenabil cu portul Micro USB din spatele capacului din cauciuc , care este rezistent la praf și IP65 impermeabil, ceea ce prelungește durata de viață a dispozitivului . Aparatul digital de măsurare laser este un accesoriu practic la orice casă, atelier pentru a măsura diferite distanțe, dar și pentru utilizarea în construcția, inspecția, vizualizarea proiectului și altele asemenea.

Roata de măsurare

Cu această roată puteți măsura distanța prin mișcarea roții de pe suprafața de la punctul de început până la capăt, indiferent dacă suprafața este curbată, rotundă sau neuniformă.

aparat de măsurat laser cu roată de măsurare

laser metru

Laser cu linie

Linia laser roșie încorporată este proiectată pe suprafață pentru a vă ajuta să identificați unghiul în timp real pentru plasarea și marcarea ulterioară.

De la punct la punct

Contorul laser poate măsura distanța indirectă dintre orice puncte selectate. Poate capta măsurători mai precise dintr-o locație, de exemplu pe stradă puteți obține cu ușurință lungimea, lățimea sau înălțimea clădirii sau ferestrelor, în timp ce veți sta într-un singur loc.

aparate digitale cu laser

contor laser cu bluetooth

Conectivitate Bluetooth - aplicație mobilă

Utilizați aparatul de fotografiat pe telefonul mobil " Mileseey Pro " pentru a face o fotografie a măsurătorii și a primi datele de măsurare prin Bluetooth de la contorul laser pentru a marca măsurătorile în aplicație. Puteți adăuga note diferite la măsurători și le puteți partaja cu prietenii prin e-mail, WhatsApp, Skype și altele.

Datele voce

Datele măsurate pot fi citite de vocea umană pentru a auzi rezultatele măsurătorilor atunci când în prezent nu puteți vedea afișajul contorului laser.

aparat portabil cu laser

Caracteristici:

la care se adauga Contor laser 60m
la care se adauga Precizie mare de măsurare + -2mm
la care se adauga Baterii reîncărcabile
la care se adauga Roata de măsurare
la care se adauga Respectă standardul IP65
la care se adauga Conexiune Bluetooth mobilă prin aplicație
la care se adauga Calitate și design durabil
la care se adauga Ecran color cu LED-uri de 2,4 "

Specificații:

Model: R2B
Laser: Clasa 2
Măsurarea distanței laser: 60 de metri
Precizia măsurării: + -2 mm
Temperatura de lucru: 0 ° C - 40 ° C
Baterii: 3x AAA reîncărcabilă
Ecran LCD LCD de 2,4 ": afișaj color
Dimensiuni: 25 mm (înălțime) x 55 mm (lățime) x 135 mm (lungime)
Greutate: 330 g

Pachetul include:

1x metru cu laser
1x cablu micro USB
3x baterie AAA
1x Carcasă portabilă
1x Curea
1x manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă