Aspirator portabil pentru mașină - MINI PORTABLE + 3 extensii suplimentare

Codul: 11-398
345,00 lei 245,00 lei Preț fără TVA: 204,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Aspirator portabil pentru mașină - MINI PORTABLE + 3 extensii auto sau de uz casnic, chiar și pentru locuri greu accesibile.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Aspirator portabil pentru mașină - MINI PORTABLE + 3 mașini sau extensii de uz casnic. Cu acest aspirator de mână puteți aspira chiar și locuri greu accesibile. Acest aspirator portabil în miniatură are un design revoluționar și este puternic - aspiratoarele manuale au avantajul că îl puteți duce oriunde și nu vă deranjează cablurile sau dimensiunile mari. Are o baterie puternică de 4400mAh litiu cu un sistem de încărcare foarte eficient în 3 ore. Vă puteți încărca aspiratorul portabil oricând și oriunde cu ajutorul cablului Micro USB inclus. Conține 3 extensii de montare cu funcția de aspirație și suflare.

Aspiratorul portabil are un design modern, elegant . Este proiectat pentru aspirarea uscată, avantajul său este un mâner în formă pentru o manipulare confortabilă și datorită formei sale compacte și designului ușor (360g), utilizarea aspiratorului manual este foarte confortabilă . Se va face o curățare cu vid acasă și pe cabană, puteți îndepărta ușor și rapid murdăria mică din activitățile normale de acasă și este, de asemenea, ideală pentru curățarea rapidă a interiorului mașinii.

Datorită extensiilor, micul aspirator de mână poate fi folosit oriunde, este confortabil în mașină, dar și pentru o curățare simplă acasă.

aspirator portabil - aspirator manual

la care se adauga Se încarcă prin cablu USB de la laptop, telefon mobil, power bank etc. - oriunde, confortabil și rapid
la care se adauga Tehnologie de încărcare rapidă în decurs de 3 ore
la care se adauga Efect de aspirație foarte eficient, va aspira chiar și în locuri sau colțuri greu accesibile sau funcție de suflare
la care se adauga Portabil, ușor și compact, utilizare acasă, în mașină sau la cabană, în vacanță
la care se adauga Vine cu 3 atașamente

Caracteristici:

Material: ABS
Baterie litiu 4400mAh
Greutate: 360 grame
Dimensiuni: 18,5 x 6,5 cm

Conținutul pachetului:

1x aspirator portabil + 3 accesorii
1x cablu de alimentare USB

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă