Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 niveluri de activitate)

Codul: 11-415
475,00 lei Preț fără TVA: 395,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 niveluri de activitate) - o minge care rulează automat ca joc ideal pentru pisici.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 niveluri de activitate) - o minge care rulează automat ca joc ideal pentru pisici. O minge inteligentă obraznică cu trei niveluri de activitate asigură că animalul tău nu va fi niciodată trist și singur . Cu toții ne cunoaștem animalele de companie atunci când suntem cu ei, acesta este cel mai bun moment pentru ei . Din păcate, cei mai mulți dintre noi trebuie să meargă la serviciu, la școală sau să avem alte îndatoriri, iar în timp ce suntem plecați, membrul păros al familiei se plictisește. O astfel de plictiseală poate duce la multe inconveniente - pantofi rupti, mobilier sau canapea deteriorate, iar în cel mai rău caz rezultatul este depresia animală.

Minge de rulare pentru pisici - (suprafața este din lână artificială, rezistentă la zgârieturi) cu baterie

minge pentru cat wicked cheerble

Datorită tehnologiei de ultimă generație, o jucărie pentru un animal nu mai este doar un os, o minge sau o minge de tenis. Noua minge inteligentă este exact genul de jucărie care îți va distra animalul de companie ore întregi, chiar și atunci când nu ești acolo . Mingea jucausa are in interior un motor special, care ofera posibilitatea de a se misca liber si se transforma astfel intr-un partener vesel al animalului tau de companie.

jucărie automată pentru pisică - minge cheerble

Dacă animalul tău de companie va împinge sau atinge mingea, mingea va alerga peste tot în zonă și goana nebună poate începe. Dacă mingea dă peste un obstacol, își schimbă direcția, așa că nu se va bloca nicăieri și nu se va opri din mișcare. Mingea inteligentă poate fi setată la trei niveluri de activitate . VERDE - mingea se rostogolește doar ușor pe podea și încurajează animalul tău de companie să acționeze. Nivel ALBASTRU - crește activitatea mingii la nivelul normal, jucăria inteligentă este puțin mai activă și încurajează prietenul tău păros să facă mai multă activitate. PURPLE înseamnă nebunie totală – comută mingea în această poziție și va începe să sară (în funcție de produs) și să alerge repede, iar animalul tău va transpira cu adevărat. Nivelurile pot fi controlate prin apăsarea butonului de pe minge.

minge pentru pisica cheerble

Odată ce animalul tău de companie cu patru picioare obosește, mingea va intra în modul de repaus și va rămâne inactivă până când o atinge din nou. Oferă pisicii tale divertisment activ de lungă durată, pentru care vei fi răsplătit cu un somn liniștit și un zâmbet pe acel chip dulce.

Caracteristici

la care se adauga jucărie interactivă pentru animale de companie
la care se adauga nivel de activitate reglabil
la care se adauga rezistent la zgarieturi
la care se adauga rezistență mare la minge

Specificatii tehnice:

Model: Cheerble Ball M1
Greutate: 60 g (inclusiv motor)
Dimensiuni: 42mm - diametrul mingii
Baterie: Li-Polymer 3,7V 100mAh
Temperatura de lucru: 0 pana la 40°C
Culoarea rosie
Material suprafața mingii: lână artificială

Conținutul pachetului:

1x minge Cheerble
1x cablu de încărcare USB
1x Pandantiv - clopot
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă