Ghiveci de plante plutitoare - ghiveci de flori la 360 ° pe o bază magnetică din lemn

Codul: 11-354
495,00 lei 425,00 lei Preț fără TVA: 354,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Ghiveci de plante plutitoare - ghiveci cu flori de 360 ​​° pe o bază magnetică din lemn, un decor interior perfect - Planta de levitare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ghiveci de plante plutitoare - ghiveci cu flori de 360 ​​° pe o bază magnetică din lemn, un decor interior perfect - Planta de levitare. Este una dintre cele mai originale decorațiuni pe care le-ați văzut vreodată. Un accesoriu interior grozav va atrage atenția tuturor - fie că este vorba de vizita dvs. sau de clienți. Plantele au fost întotdeauna printre decorațiunile preferate pentru case, birouri, spații comerciale etc.

Cu cât forma și culoarea sunt mai interesante, cu atât mai bine. De ce să nu dezvoltăm partea estetică a sinelui nostru la un nivel și mai înalt? Datorită acestui vas de levitație, veți face plantele să plutească în aer, similar cu o stare de greutate. Ghiveciul de flori levitează cu ajutorul celei mai moderne tehnologii de levitație (o serie de electro-magneți) în toate circumstanțele și se poate roti constant sau rămâne într-un singur loc - în funcție de alegerea dvs.

Ghiveci de plante levitative - Un ghiveci plutitor care se rotește la 360 °

Planta levitativă

Tot ce trebuie să faceți este să așezați o plantă mai mică în ghiveci, apoi conectați plăcuța magnetică la electricitate și îndreptați cu grijă ghiveciul deasupra plăcuței și lăsați-o să plutească. Acest accesoriu elegant este potrivit pentru gospodării, restaurante sau recepții și va atrage fiecare vizitator. Avantajul este că alegerea plantei depinde de dvs., desigur, trebuie să alegeți din specii mai mici. Cu toate acestea, nu trebuie să folosiți ghiveciul de flori pentru plante, puteți așeza orice doriți în recipient - nu există limite pentru creativitate. Oferiți-vă dvs. și celor dragi o experiență fermecătoare.

ghiveci de plante levitante

Specificații:

Intrare: AC100-240V
Ieșire: DC 12V 1,5A
Culoarea tamponului - stejar închis
Dimensiuni pad: 13,5 x 13,5 x 2,6 cm

Conținutul pachetului:

1x ghiveci pentru flori (fără plantă)
1x tampon magnetic din lemn
1x adaptor de alimentare
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%