KeySmart Pro - organizator de chei cu locator GPS și lumină LED

Codul: 11-329
395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

KeySmart Pro - un organizator de chei cu localizator GPS și lumină LED cu care nu îți pierzi niciodată cheile și, în același timp, vor fi compacte, convenabile pentru transport și organizare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

KeySmart Pro - un organizator de chei cu localizator GPS și lumină LED cu care nu îți pierzi niciodată cheile și, în același timp, vor fi compacte, convenabile de transportat și organizate. Vă deranjați cheile care joacă? Nu puteți găsi niciodată cheia potrivită pentru prima dată? Pentru totdeauna s-a terminat! Organizați-vă buchetul de chei voluminoase cu o modalitate simplă într-un organizator elegant și subțire pentru o utilizare rapidă și convenabilă .

Aceasta este o calitate de procesare premium a organizatorului de chei, cu opțiunea de a stoca până la 14 taste . Cel mai mare avantaj al KeySmart Pro este funcția de localizare pentru localizarea cheilor pierdute prin intermediul aplicației mobile gratuite care se poate descărca „Tile” ( iOS, Android ). Organizatorul de chei este, de asemenea, echipat cu o lumină puternică cu LED și deschizător de sticle . Organizatorul inovator are o baterie integrată care se reîncarcă folosind un cablu micro USB și durează până la 45 de zile când este complet încărcat . Pur și simplu vă va plăcea acest produs , deoarece vă va ușura utilizarea zilnică și transportul cheilor.

Elegant, ordonat și liniștit, acesta este organizatorul cheie KeySmart Pro

Organizator de chei KeySmart Pro

Nu-ți pierde niciodată cheile cu KeySmart Pro

Folosind aplicația „Tile” (iOS, Android) pe telefonul dvs. mobil, puteți localiza locația cheilor dvs. pe hartă și aveți, de asemenea , opțiunea de a activa sunarea tastelor pentru a le găsi mai repede .
Funcția bonus este butonul „Tile” situat pe organizatorul de taste pentru localizarea opusă , care atunci când este apăsat, activează telefonul pentru a începe să sune chiar și în modul silențios pentru a găsi i t.

localizator de cheiOrganizator cheie inovatororganizator de taste cu căutare de poziție

Personalizați-vă organizatorul cheie în funcție de nevoile dvs.

Organizatorul poate fi extins și cu accesorii utile, cum ar fi un cuțit mini sau un deschizător de sticle , ceea ce îl face un accesoriu practic și îngrijit în buzunar.

chei organizator cu usbchei organizator cu șurubelnițăorganizator de chei cu cârlig de fixareOrganizator de chei cu suport pe buzunar

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Organizator cheie practic
LA CARE SE ADAUGA Posibilitatea de a stoca până la 14 taste
LA CARE SE ADAUGA Localizator GPS pentru găsirea cheilor sau chiar a unui telefon mobil
LA CARE SE ADAUGA Lumină LED puternică
LA CARE SE ADAUGA Posibilitatea de a adăuga accesorii utile

Conținutul pachetului:

1x Keysmart Pro organizator (necesar pentru a cumpăra suplimente)
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%