Lampa de noapte NOX Aroma cu inteligență artificială și WiFi (compatibil Alexa)

Codul: 72-004
795,00 lei Preț fără TVA: 662,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Lampa de noapte NOX Aroma cu inteligență artificială și WiFi (compatibil cu Alexa) vă va aduce momentele de relaxare la perfecțiune

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lampa de noapte NOX Aroma cu inteligență artificială și WiFi (compatibil cu Alexa) vă va aduce momentele de relaxare la perfecțiune, aromele sale naturale vă vor tonifica mintea și corpul pe valul relaxant potrivit. Lumina roșie plăcută creează lungimea de undă și imită soarele apus, care promovează în mod natural producerea de melatonină (hormonul somnului) și, împreună cu tonurile liniștitoare ale muzicii de relaxare patentate, tonifică bioritmul tău în somn profund, poate fi chiar conectat la WiFi, ceea ce asigură o acoperire mai mare decât conectivitatea Bluetooth sau controlul prin Alexa . Lampa de aromă electrică cu difuzor pentru somnul tău liniștit.

Lămpi de noapte NOX AROMA pentru somnul tău liniștit

lampă de masă aromă nox

Lampa de masă Aroma - rolul acestui asistent de somn nu se termină doar cu somnul tău. După împerecherea cu aplicația, lampa de noapte este de asemenea capabilă să controleze procesul de somn în sine . Acesta ia notă de calitatea și ciclul său, precum și de mișcările corpului dvs. - evaluează în întregime întregul proces și vă oferă sfaturi și sfaturi pentru îmbunătățirea calității somnului. Recunoaște diferența, trezindu-te dintr-un somn puternic, profund sau dintr-un somn slab, intermitent. După adormire, lampa se stinge . Lampa aromatică, liniștitoare Nox Aroma îți va fi tovarășul chiar și atunci când te vei trezi și te va atrage din nou în viața de zi cu o lumină liniștitoare și tonuri muzicale plăcute.

Noaptea LED lampă aromă nox

Parfumurile răcoritoare pot face orice fel de relaxare în timpul zilei dvs. mai plăcut, fie că este vorba despre citirea unei cărți sau practicarea yoga. Puteți utiliza difuzorul lămpii de relaxare pentru a asculta cântece brevetate sau pentru a reda pur și simplu propria muzică prin Bluetooth. Aplicația de control a lămpilor de masă pe care o puteți găsi cu ușurință în Istore sau Googleplay și acceptă IOS 7+ sau Android 4.3+. Sacii aromatici durează până la 30 de zile. Nu este necesar să adăugați apă în pungi, astfel încât să puteți evita umiditatea neplăcută sau problemele mucegaiului. Asistentul de relaxare și somn Nox Aroma nu trebuie să lipsească în nicio gospodărie, nu ezitați să o comandați la fel de bine pentru dvs.

Lampa LED de noapte cu difuzor

Parametri tehnici:

Model: Sleepace Nox Aroma SA1001
Dimensiune: 12,2x12,2x11,7 cm
Culoare: alb-gri
Greutate: 320g
Conectivitate: Alexa, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (o autonomie de aproximativ 10 m)
Adaptor: 110 ~ 240v 50 / 60HZ 0.6A
Putere: 5V 1A
Tensiune: 5W
Sistem: Android 4.3+, iOS 8+


Conținutul pachetului:

1x Lampa Nox Aroma
1x încărcător
1x capsulă aromatică
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă