Lumini din panouri de perete cu triunghi LED - set inteligent de 9 buc (Android / iOS)

Codul: 11-335
1.450,00 lei Preț fără TVA: 1.208,35 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Lumini din panouri de perete cu triunghi LED - Set inteligent de 9 buc (Android / iOS) pentru a lumina orice spațiu! Decorarea pereților care va uimi pe toți.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lumini din panouri de perete cu triunghi LED - Set inteligent de 9 buc (Android / iOS) pentru a lumina orice spațiu! Decorarea pereților care va uimi pe toți. Panourile inteligente cu LED-uri de 10 "sunt un plus excelent pentru casa sau afacerea dvs. Particularitatea este că puteți să le asamblați în diferite forme și să dați libertatea creativității. Umblați-vă oaspeții sau începeți cea mai bună petrecere cu panouri inteligente de lumină. panourile la sursa de alimentare și piesele individuale se conectează prin conectorii incluși. Doar modul în care le conectați vă permite să le asamblați în diferite forme, iar singura limită este imaginația dvs. Există până la 9 panouri LED într-un singur kit , astfel încât să puteți combinați-le liber.

Luminați-vă împrejurimile și încântați-vă oaspeții sau prietenii

panouri de perete led - triunghi

Puteți controla panourile inteligente folosind o aplicație care este disponibilă pentru Android și iOS. Aplicația comunică cu panouri prin interfața bluethooth . După asocierea aplicației, puteți utiliza 3 moduri . AUTOMATIC MODE oferă până la 180 de efecte de lumină presetate din care să alegeți, în acest mod puteți modifica nuanța sau viteza efectului de lumină selectat. UNU MOD DE CULOARE este capacitatea de a seta toate panourile la lumină într-o singură culoare. Aplicația vă va oferi 7 culori pe care le puteți ajusta în funcție de nevoile dvs. și 7 culori permanente și le puteți schimba luminozitatea.

lumină triunghi led

Dacă aveți de gând să faceți o sărbătoare la domiciliu, sau o petrecere în compania dvs., veți aprecia MODUL MUSIC . Panourile vor răspunde automat ritmului melodiei . Acestea pot răspunde la muzică folosind un cablu auxiliar sau microfoane încorporate. Puteți alege între mai multe profiluri prestabilite și puteți ajusta sensibilitatea de răspuns a panourilor inteligente de lumină.

Forma sau rezoluția culorilor, totul depinde de imaginația ta

aplicație cu triunghiuri strălucitoare

Instalarea acestui sistem inteligent de iluminare este foarte simplă. Ele ies în evidență cel mai bine pe perete unde le puteți atașa cu benzile adezive 3M incluse. Sunt incluse și șabloane de triunghiuri pe care le puteți plasa pe perete înainte de a lipi luminile LED, pentru a vă ajuta să vizualizați mai bine aspectul ideal al panourilor. Marele avantaj al acestui sistem este gama largă de utilizare și designul modern elegant care garantează originalitatea și diferența casei sau afacerii tale.

Eleganța și designul panourilor ușoare garantează versatilitatea acestora

triunghiuri iluminate pe perete design modern

Specificatii tehnice:

Sisteme compatibile: Android, iOS
Temperatura de operare: -20 / + 60 ° C
Alimentare: 5,0V / 7A
Dimensiunea panoului: 24cm (braț triunghi)

Conținutul pachetului:

9x panouri triunghi LED de 10 "
Șabloane triunghiulare cu LED de 9x pentru montare pe perete
Conector 11x
1x adaptor audio Bluetooth
1x cablu de alimentare
Autocolante adezive 30x 3M
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă