Mănuși de telefon bluetooth - mănuși de smartphone pentru apeluri telefonice + touch

Codul: 88-247
275,00 lei Preț fără TVA: 229,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Mănuși de telefon bluetooth - mănuși de smartphone pentru apeluri telefonice + touch. Gadgetul la îndemână, care este potrivit mai ales iarna.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mănuși de telefon bluetooth - mănuși de smartphone pentru apeluri telefonice + touch. Gadgetul la îndemână, care este potrivit mai ales iarna. Știm cu toții sentimentul când ieșim din magazin sau lucrăm în serile întunecate și avem chef să sunăm pe cineva, pentru că ne simțim singuri. Dar problema este că afară este adesea frig și îngheț . Datorită mănușilor din albastru, nu veți avea nicio problemă . Există un difuzor în degetul mare , datorită căruia veți auzi apelul, dar este, de asemenea, posibil să ascultați muzică prin intermediul acestuia. În panoul de control, există un microfon și controlul apelului sau al redării muzicii. Când începe un apel, tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la apel și să puneți mâna cu degetul mare în direcția spre ureche. Este important să aveți panoul de control pe partea interioară (palmă) a încheieturii mâinii după ce ați pus mănușa.

Puteți asculta confortabil muzică sau puteți controla smartphone-ul prin mănuși bluetooth.

Mănuși de telefonmănuși pentru smartphone

Mănușile oferă, de asemenea, o durată bună de viață a bateriei. Durează până la 5-8 ore cu o singură încărcare completă . Păstrați-vă mâinile calde și confortabile. Mănușile sunt unisex și, prin urmare, sunt potrivite ca mănuși bluetooth pentru bărbați și femei. Datorită procesării precise, controlul lor este stabil (nu alunecă prin țesătură) și solid. Degetul arătător, degetul mijlociu și degetul mare sunt acoperite cu o țesătură specială, datorită căreia este posibil să controlați telefonul fără a vă pune mănușile jos . Puteți conecta cu ușurință mănuși de apel de top prin Bluetooth la dispozitive cu sistemele de operare iOS și Android - ceea ce garantează utilizarea lor versatilă.

Conținutul pachetului:

1x mănuși Bluetooth
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă