Mingea inteligentă pentru câini și pisici vesele - Automată (3 niveluri de activitate)

Codul: 11-336
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Mingea inteligentă pentru câini și pisici vesele - Automată. Mingă inteligentă cu 3 niveluri de activitate asigură că animalul dvs. de companie nu va fi niciodată trist și singur.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mingea inteligentă pentru câini și pisici vesele - Automată (3 niveluri de activitate) . O minge inteligentă obraznică, cu trei niveluri de activitate, vă asigură că animalul dvs. de companie nu va fi niciodată trist și singur . Cu toții ne cunoaștem animalele de companie atunci când suntem alături de ei, acesta este cel mai bun moment pentru ei . Din păcate, cei mai mulți dintre noi trebuie să mergem la muncă, la școală sau să avem alte îndatoriri, iar în timp ce suntem plecați, membrul nostru păros al familiei se plictisește. O astfel de plictiseală poate duce la multe inconveniente - încălțăminte sfâșiată, mobilier deteriorat sau canapea și, în cel mai rău caz, rezultatul este depresia animalelor.

Bilă inteligentă de rulare automată pentru câini și pisici

câine inteligent minge veselă

Datorită tehnologiei de ultimă generație, o jucărie pentru un animal nu mai este doar un os, o minge sau o minge de tenis. Noua minge inteligentă este exact genul de jucărie care va menține animalul tău distrat ore întregi, chiar și atunci când nu ești acolo . Mingea jucăușă are un motor special în interior , care oferă posibilitatea de a vă deplasa liber și astfel se transformă într-un partener vesel al animalului dvs. de companie.

Dacă animalul dvs. de companie va împinge sau va atinge mingea, mingea mică va alerga în toată zona și poate începe goana nebună. Dacă mingea trece peste un obstacol, își schimbă direcția, deci nu va rămâne nicăieri și nici nu va opri mișcarea. Mingea inteligentă poate fi setată la trei niveluri de activitate . VERDE - mingea se rostogolește ușor pe podea și încurajează animalul tău de acțiune. Nivelul ALBASTRU - crește activitatea mingii la un nivel normal, jucăria inteligentă este un pic mai activă și încurajează prietenul păros la mai multă activitate. PURPLE înseamnă o nebunie totală - schimbați mingea în această poziție și va începe să sară (în funcție de produs) și să alerge rapid, iar animalul dvs. de companie va deveni transpirat. Nivelurile pot fi controlate apăsând butonul de pe motor.

minge veselă

Cu toate acestea, multe animale nu sunt familiarizate cu acest tip de jucărie, iar mișcarea spontană sau sunetul unui motor le pot descuraja inițial. Producătorul acestei jucării inovatoare s-a gândit și la asta, așa că a alcătuit un asistent inteligent - o gaură pe partea laterală a mingii în care puteți introduce o recompensă sau delicasy pentru a arăta animalului dvs. de companie că nu ar trebui să-și facă griji și mingea este pentru distracție. . Odată ce animalul tău de patru picioare se va obosi, mingea va trece în modul adormire și va rămâne inactivă până când o va atinge din nou. Dă-i distracția activă de lungă durată câinelui sau pisicii tale, pentru că îți vor fi recunoscători în schimb, astfel încât să poți dormi odihnit.

minge pentru pisici vesele inteligente

Caracteristici

la care se adauga Jucărie interactivă pentru animale de companie
la care se adauga Nivel de activitate reglabil
la care se adauga Gaura pentru delicatețe
la care se adauga Rezistență mare la minge

Specificatii tehnice

Greutate: 200 g (inclusiv motorul)
Dimensiuni: 77mm - diametrul bilei
Baterie: Li-Polimer 3,7v 300mAh
Temperatura de lucru: 0-40 °

Conținutul pachetului:

1x minge veselă
1x USB pentru încărcare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă