Os rău - jucărie inteligentă pentru câini cu control bluetooth prin intermediul aplicației

Codul: 11-338
395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Os rău - o jucărie inteligentă pentru câine cu control bluetooth prin intermediul aplicației nu vă va lăsa câinele plictisit sau inactiv. Garantează ore și ore de distracție.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Os rău - o jucărie inteligentă pentru câine cu control bluetooth prin intermediul aplicației nu vă va lăsa câinele plictisit sau inactiv. Dacă nu avem suficient timp pentru activități cu câinele nostru, începe să se plictisească ceea ce poate duce la depresie. Fiecare iubitor de animale de companie cu patru picioare știe că a avea grijă de un câine este ca și cum ai avea grijă de un copil. Cainele are nevoie de timpul nostru, de dragoste si de atentia noastra. Osul inteligent este o jucărie inovatoare uimitoare care nu trebuie ratată în repertoriul câinelui lor. Utilizați aplicația Android / iOS pentru a o conecta la telefon prin Bluethooth și jocul poate începe. Oferă-ți celui mai bun prieten activitățile stimulante și distractive de care are nevoie atât de mult. Jucărie inteligentă pentru câine Wickedbone - este un mare avantaj al acestei jucării interactive, este că aceasta va distra nu numai animalul dvs. de companie, ci și tu - datorită controlului prin intermediul telefonului mobil, puteți controla direct mișcarea osului, astfel încât nu numai că câinele dvs. se joacă cu ea, dar și tu.

Osul rău va garanta ore și ore de distracție cu animalul tău de blană

jucărie cu oase inteligente pentru câini os rău

Osul câinelui inteligent are 9 moduri prestabilite care vă distrează câinele și nu încetează să-l distreze. Desigur, pe lângă joc, noi oamenii avem alte îndatoriri, dar această jucărie inteligentă nu vă va dezamăgi. Alegeți un mod interactiv care să ofere libertate jucăriei osoase și se va juca automat cu câinele dvs. fără să îl controlați. Bone răspunde la atingeri diferite în moduri diferite, datorită propriului său sistem emoțional original. Prin urmare, la fiecare atingere, face o acțiune diferită, ceea ce împiedică ca câinele să înceapă să perceapă jucăria ca apatică. Osul inteligent este potrivit și pentru utilizare în aer liber. În aplicația mobilă, puteți seta parametri diferiți pentru a o personaliza pentru diferite suprafețe și situații.

Datorită controlului aplicației, jocul cu osul interactiv va fi distractiv nu numai pentru câinele tău, ci și pentru tine.

osul rău care controlează osul prin aplicație

Osul este realizat din material FDA și este sigur pentru utilizare atât de oameni, cât și de animale de companie cu patru picioare. Osul se deplasează pe roți din silicon pe care le puteți îndepărta și spăla cu ușurință sub apă. Osul este complet încărcat în 1 oră, ceea ce este suficient pentru aproximativ 40 de minute de utilizare activă și aproximativ 4 ore de modul interactiv. Distracția și fericirea animalului tău de companie este la doar un clic distanță.

Jucăria este fabricată din componente conforme cu standardul FDA și sunt la fel de sigure și durabile pentru animalul tău de companie ca și pentru tine.

compoziție sigură FDA os rău

Jucărie inteligentă pentru oase în mod automat pentru câine

Caracteristici:

la care se adauga Ore interminabile de distracție
la care se adauga Roți ușor lavabile
la care se adauga Controlul mișcării prin Smartphone

Specificatii tehnice:

Timp de încărcare - 1 h
Capacitatea bateriei - 500 mAh
Dimensiuni: Lățime - 151,5 mm, Înălțime - 64 mm
Greutate -300 g
Viteza maximă 3,5 m / s

Conținutul pachetului:

1x os inteligent
1x cablu de încărcare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%