Portofel pentru card cu localizator GPS și stilou - Keysmart

Codul: 11-332
695,00 lei Preț fără TVA: 579,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Portofel pentru card cu localizator și stilou GPS - protecție Keysmart + împotriva utilizării necorespunzătoare a cardului de credit într-un aspect minimalist și modern.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Portofelul pentru card cu locator și stilou GPS - Protecția Keysmart + împotriva utilizării necorespunzătoare a cardului de credit într-un aspect minimalist și modern este accesoriul practic ideal pentru călătorii . Portofelul este confecționat din piele durabilă „TecTuff” , care este rezistentă la abraziune, netezi, pete și apă , care durează de până la 10 ori mai mult decât portofelele tradiționale din piele, fiind în același timp flexibil și ușor de purtat. Un design sofisticat oferă o mulțime de spațiu de stocare, acces securizat și organizat pentru pașaport, cărți, bilete de călătorie, respectiv bilete de avion, bani și multe altele, păstrând în același timp designul slim. Portofelul este unic prin caracterizarea localizării locației dvs. prin aplicația mobilă gratuită descărcabilă „Tile” (iOS, Android ), prin intermediul căreia puteți găsi rapid și comod locația portofelului în caz de pierdere. Vă va plăcea atât de mult acest portofel inteligent pentru pașapoarte, încât nu vă mai puteți imagina călătorind fără el.

portofel inteligentportofel cu pașaport gps

Portofelul inteligent pentru pașapoarte aparține cu siguranță celor mai bune accesorii de călătorie

pașaport poșetă cheie smart

Localizare portofel inteligent

Folosind aplicația „Tile” (iOS, Android) de pe telefonul dvs. mobil, puteți localiza locația portofelului pe ma p, și aveți, de asemenea , opțiunea de a activa apelul portofelului pentru a-l găsi mai rapid.
Astfel, puteți fi sigur că, în caz de pierdere sau de furt, vă puteți găsi portofelul, documentele și banii într-un timp relativ scurt.
portofel cu localizator gps

Blocare electronică antifurt la 360 °

În zilele noastre, finanțele dvs. pot fi jefuite electronic de hackeri, citind cărțile de credit sau furați- vă identitatea citind cartea de identitate cu un cip.
Cu toate acestea, portofelul Smart vine cu tehnologii revoluționare de blocare la 360 ° printr-o țesătură de ecranare discret cusută , care blochează frecvența din portofel pentru a vă păstra cărțile în siguranță.

portofel cu blocare antifurt

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Design elegant și subțire
LA CARE SE ADAUGA Piele de înaltă calitate
LA CARE SE ADAUGA Localizator portofel
LA CARE SE ADAUGA Blocare antifurt la 360 °
LA CARE SE ADAUGA Mini stilou util de scris
LA CARE SE ADAUGA Spațiu pentru până la 14 cărți de credit

Conținutul pachetului:

1x portofel cu localizator GPS - Keysmart

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă