Afișaj LED cu afișaj afișat cu text scrolling 30 cm x 11 cm - roșu

Codul: 95-020
695,00 lei 595,00 lei Preț fără TVA: 495,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Afișaj LED cu afișaj cu afișare text cu dimensiuni de 30 cm x 11 cm - roșu, instrument excelent pentru atragerea clienților în magazinul dvs.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Afișaj LED cu afișaj cu afișare text cu dimensiuni de 30 cm x 11 cm - roșu, instrument excelent pentru atragerea clienților în magazinul dvs. Dispozitivul este utilizat pe scară largă într-o varietate de domenii, cum ar fi un panou de știri la recepția hotelului, un display bistro, taxi, agent de călătorie, supermarket sau intrare în centrul de afaceri. Dispozitivul poate fi de asemenea utilizat în zonele exterioare datorită impermeabilizării. Afișajul LED poate fi controlat prin portul USB și computerul cu software atașat. Tablouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor.

Afișajul cu LED-uri acceptă modul multi-lingvistic . Cu memorie integrată puteți preseta pe dispozitiv maximum 10 mesaje, fiecare având 250 de caractere, în total 2550. Vizionarea mesajelor poate fi setată în moduri diferite, fie că selectați doar unul sau toate cele 10 mesaje care merg una după alte. Afișajul LED cu text alunecător este un dispozitiv de publicitate excelent pentru fiecare om de afaceri cu operațiuni, birouri, magazine sau restaurante.

Ecranul principal cu derularea textului

Afișajul LED are o baterie de 2500 mAh încorporată, care asigură o funcționare continuă timp de 8-12 ore, timpul de încărcare al dispozitivului fiind de 2-3 ore. Durata de viață a bateriei depinde de setarea luminozității afișajului, puteți selecta din 4 niveluri (25%, 50%, 75%, 100%). Afișajul cu LED-uri oferă o varietate de efecte de vizionare , cum ar fi derularea, intermitentul, afișarea statică, textul din stânga, textul din dreapta, zăpada și așa mai departe.

Specificarea ecranului cu LED-uri:

Rezoluție: 16 x 64 pixeli
Dimensiuni: 30 x 11 x 2,2 cm (12 "W x 4" H x 0,9 "D)
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: roșu
Suport pentru caracteristici: Timp - HH: MM: SS,
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit); DC 9V-36V (auto)
Capacitatea bateriei: 2500 mAh
Program de lucru: 8-12 ore
Utilizare uscată în interior și exterior


Conținutul pachetului:
1x afișaj LED
1x cablu de alimentare de 220V
1x cablu USB
1x CD cu software și manual

PS Daca sunteti interesati, va putem produce placi LED conform cerintelor dumneavoastra cu dimensiunile sau culorile precise ale afisajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă