Afișaj LED cu text de derulare în 3 culori - 56 cm x 11 cm

Codul: 95-022
1.845,00 lei Preț fără TVA: 1.537,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Afișaj LED cu text în 3 culori - 56 cm x 11 cm, cu opțiunea de a programa textul propriu rulat, iar datorită bateriilor integrate puteți lua panoul cu dvs. peste tot.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Afișaj LED cu text în 3 culori - 56 cm x 11 cm, cu opțiunea de a programa textul propriu rulat, iar datorită bateriilor integrate puteți lua panoul cu dvs. peste tot.   Dispozitivul permite proiectarea în trei culori a textului în albastru, roșu, roz și oferă, de asemenea, o gamă de 32 de simboluri și caractere programate pentru a revigora textul. Panoul LED are multe utilizări într-o varietate de zone , cum ar fi un panou în sala de gimnastică, recepție hotel, bistro, taxi, agenție de turism, supermarket sau intrare în centrul de afaceri. Dispozitivul poate fi de asemenea utilizat în zonele exterioare datorită impermeabilizării. Afișajul LED poate fi controlat prin portul USB și computerul cu software atașat. Tablouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor.

Afișajul cu LED-uri acceptă modul multi-lingvistic . Cu ajutorul memoriei integrate, puteți preseta pe dispozitiv maximum 10 mesaje, fiecare dintre ele având 250 de caractere. Vizualizarea mesajelor poate fi setată în moduri diferite, fie selectând doar unul, fie toate cele 10 mesaje care merg una după alta. Afișajul LED cu text alunecător este un dispozitiv de publicitate excelent pentru fiecare om de afaceri cu operațiuni, birouri, magazine sau restaurante.

Trei panouri led

Afișajul LED are o baterie de 2500 mAh încorporată, care asigură o funcționare continuă timp de 8-12 ore, timpul de încărcare al dispozitivului fiind de 2-3 ore. Durata de viață a bateriei depinde de setarea luminozității afișajului, puteți selecta din 4 niveluri (25%, 50%, 75%, 100%). Afișajul cu LED-uri oferă o varietate de efecte de vizionare , cum ar fi derularea, intermitentul, afișarea statică, textul din stânga, textul din dreapta, zăpada și așa mai departe.

Specificarea ecranului cu LED-uri:

Rezoluție: 16 x 128 pixeli
Dimensiuni: 56 x 11 x 2,2 cm (22 "W x 4,3" H x 0,8 "D)
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: albastru
Suport pentru caracteristici: Timp - HH: MM: SS,
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit); DC 9V-36V (auto)
Capacitatea bateriei: 2500 mAh
Program de lucru: 8-12 ore
Utilizare uscată în interior și exterior


Conținutul pachetului:
1x afișaj LED
1x cablu de alimentare de 220V
1x cablu USB
1x CD cu software și manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă