Afișaj LED cu text în circulație WiFi 66 cm x 9,6 cm - albastru

Codul: 95-030
1,295.00 lei Preț fără TVA: 1,079.15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Afișaj LED cu text în circulație WiFi 66 cm x 9,6 cm - albastru, cu suport pentru introducerea textului utilizând conexiunea fără fir direct de pe telefonul mobil.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Afișaj LED cu text în execuție Wi-Fi 66 cm x 9,6 cm - albastru, cu suport pentru introducerea textului utilizând conexiunea wireless direct de pe telefonul mobil. Programarea unui mesaj nu a fost niciodată mai ușoară, doar împerecheați telefonul mobil cu un panou LED cu conexiune WiFi, selectați un mesaj text de pe telefon și trimiteți-l. Evidențiați-vă afacerea într-un mod atrăgător cu afișajul cu LED-uri și îmbunătățiți-vă brandul în mintea clienților dvs. pentru o fracțiune de timp . Tablouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor.

Afișajul cu LED-uri acceptă modul multi-lingvistic, afișează mesaje text, numere de simbol și diagrame vectoriale. Cu ajutorul cardului de memorie, acesta permite stocarea și gestionarea conținutului pentru mii de notificări și mesaje. Afișajul LED cu text alunecător este un dispozitiv de publicitate excelent pentru fiecare om de afaceri cu operațiuni, birouri, magazine sau restaurante.

Panou cu LED albastru

Afișajul cu LED-uri este de economisire a energiei și acceptă auto on / off , ceea ce puteți utiliza atunci când setați textul în timpul orelor de programare, în timpul funcționării sau în timpul programului de lucru. Are 4 nivele de luminozitate, ceea ce permite reducerea consumului de energie al panoului LED WiFi.

Panoul LED WIFI oferă utilizatorului mai mult de 49 de tipuri diferite de efecte pe ecran. Alegeți dintre efectele cum ar fi zăpada, stropirea, rotirea, derularea, afișarea intermitentă, afișarea statică, textul în stânga, textul în partea dreaptă și altele.

Specificație pentru afișare:

Rezoluție: 16 x 128 pixeli
Dimensiuni: 66 x 9,6 x 1,5 cm (26 "W x 3,7" H x 0,5 "D)
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: albastru
Suport pentru funcții: Timp - HH: MM: SS, data
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit); DC 9V-36V (auto)
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatură de lucru -40 ° până la + 60 °
Utilizare uscată în interior și exterior

 

Conținutul pachetului:

1x afișaj LED
1x cablu USB
1x Lanț metalic
1x adaptor AC
1x CD cu software și manual

PS Dacă sunteți interesat, putem produce afișaje cu LED-uri în funcție de cerințele dumneavoastră, cu dimensiuni sau culori precise ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă