Afișaj LED interactiv cu culisare text 22x7,6 cm - roșu

Codul: 95-024
625.00 lei Preț fără TVA: 520.83 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Afișaj LED interactiv cu culisare text 22x7,6 cm - roșu. Placă programabilă potrivită pentru publicitate în magazinul dvs.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Afișaj LED interactiv cu culisare text 22x7,6 cm - roșu. Placă programabilă potrivită pentru publicitate în magazinul dvs. Panoul cu LED-uri se va folosi într-o varietate de zone, cum ar fi un panou în sala de gimnastică, recepția hotelului, bistro, taxi, agenție de turism, supermarket sau centru de afaceri. Dispozitivul poate fi de asemenea utilizat în zonele exterioare datorită impermeabilizării. Afișajul LED poate fi controlat prin portul USB și computerul cu software atașat. Tablouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor.

Afișajul cu LED-uri acceptă modul multi-lingvistic . Cu memorie integrată puteți preseta pe dispozitiv până la 8 mesaje, fiecare dintre ele putând avea 250 de caractere. Vizionarea mesajelor poate fi setată în moduri diferite, fie selectând doar unul sau toate cele 8 mesaje care merg una după alta. Afișajul LED cu text alunecător este un dispozitiv de publicitate excelent pentru fiecare om de afaceri cu operațiuni, birouri, magazine sau restaurante.

Panoul de afaceri condus

Afișajul LED are o baterie încorporată de 2000 mAh, care asigură o funcționare continuă timp de 7-9 ore, timpul de încărcare al dispozitivului fiind de 2-3 ore. Durata de viață a bateriei depinde de setarea luminozității afișajului, puteți selecta din 4 niveluri (25%, 50%, 75%, 100%). Afișajul cu LED-uri oferă o varietate de efecte de vizionare , cum ar fi derularea, intermitentul, afișarea statică, textul din stânga, textul din dreapta, zăpada și așa mai departe.

Specificarea ecranului cu LED-uri:

Rezoluție: 12 x 48 pixeli
Dimensiuni: 22 x 7,6 x 1,8 cm (8,6 "W x 3" H x 0,7 "D)
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: roșu
Suport pentru caracteristici: Timp - HH: MM: SS
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit); DC 9V-36V (auto)
Capacitatea bateriei: 2000 mAh
Program de lucru: 7-9 ore
Utilizare uscată în interior și exterior


Conținutul pachetului:
1x afișaj LED
1x cablu de alimentare de 220V
1x cablu USB
1x CD cu software și manual

PS, dacă sunteți interesat, putem produce un afișaj programabil adaptat LED-urilor în funcție de dimensiunile sau culorile necesare ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă