Afișaj panou LED cu 7 culori programabile - 100 cm x 15 cm

Codul: 95-009
2,245.00 lei Preț fără TVA: 1,870.85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Ecran LED cu ecran de 7 culori programabil - panou de 100 cm x 15 cm, cu posibilitatea de a programa în mod interactiv mesaje text în mișcare în diferite modele de culori.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ecran LED cu ecran de 7 culori programabil - panou de 100 cm x 15 cm, cu posibilitatea de a programa în mod interactiv mesaje text în mișcare în diferite modele de culori. Oferă o gamă largă de utilizări în diverse sectoare, cum ar fi panoul informativ LED de pe un aeroport, la bănci pentru a afișa numerele clienților, în centrele de afaceri pentru publicitate sau în birourile de betoane pentru a vedea cotele curente sau alte operațiuni de afaceri. Inovează și vizibil marca dvs. și a ajunge la potențialii clienți într-un mod atrăgător. Panouri LED - anunțuri de iluminat în care puteți alege propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panouri LED - publicitate luminoasă unde puteți seta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi, de asemenea, făcute exact după cerințele dvs.

Panouri informative LED

Puteți programa panoul LED simplu și rapid, utilizând o conexiune USB la computer și software-ul atașat. Cu memoria flash încorporată în dispozitivul LED, puteți stoca câteva duzini de mesaje simultan. Afișajul LED cu dimensiunea de 100 cm x 15 cm oferă 2 linii pentru a crea text sau o linie cu font mai mare pentru o mai bună citire de la distanță. Afișajul LED acceptă limbi străine și oferă, de asemenea, setări diferite pentru mesajele text introduse, cum ar fi o gamă largă de tipuri de fonturi, viteză de afișare (text scrolling), culoare în șapte culori și cu până la 45 de efecte - Rotirea, derularea, mișcarea, mișcarea, mutarea textului spre dreapta sau spre stânga. Mesajele de pe afișajul multifuncțional cu LEDuri vor deveni foarte atractive pentru publicitate și scopuri informative cu ajutorul efectelor . De asemenea, este posibil să afișați ceasuri sau imagini mici pe afișajul LED .

Ecranul LED cu 7 culori oferă economii de energie sub formă de moduri de economisire a energiei - pornire și oprire automată a dispozitivului în funcție de setările utilizatorului, pornire / oprire, configurarea a 16 niveluri de luminozitate . Durata de viață a afișajului LED este raportată de producător pentru mai mult de 100.000 de ore. Puteți amplasa panoul LED în interior și în aer liber datorită impermeabilității dispozitivului.

Specificație pentru afișare:

Rezoluție: 16 x 128 pixeli
Dimensiuni: 100,5 x 15,2 x 5,5 cm (
L 39,6 "x H 6" x D 2 ")
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: o singură culoare, 2 culori sau 7 culori
Suport pentru funcții: Timp - HH: MM: SS, Data
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit)
Impermeabil IP: IP54 (impermeabil)
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatura de lucru -40 ° până la + 60 °


Conținutul pachetului:

1x display RGB LED
2x suport de montare
Cablu de alimentare de 220 V
1x CD cu software și manual


PS: Dacă sunteți interesat, putem produce afișaj cu LED-uri programabile conform cerințelor dumneavoastră cu dimensiuni sau culori precise ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă