Panou informativ LED 52 cm x 28 cm - roșu

Codul: 95-038
2,095.00 lei Preț fără TVA: 1,745.85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panoul de informații LED 52 cm x 28 cm - roșu, cu capacitatea de a programa textul în scopuri publicitare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panou informativ cu LED-uri promoționale 52 cm x 28 cm - roșu cu capacitatea de a programa textul în scopuri publicitare. Introduceți serviciile sau produsele dvs. într-un mod atrăgător. Este ideal pentru a plasa panoul într-o varietate de operațiuni în care atrage fiecare client. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor. Luați o ocazie unică de a vă arăta afacerea datorită unui panou LED inovator - stați departe de concurența crescândă .

Versatilitatea utilizării face ca panoul cu LED-uri să fie un instrument util și extrem de eficient pentru publicitate sau scopuri informaționale într-o varietate de industrii, cum ar fi panoul de afișare cu LED-uri în centrele comerciale sau la gări, birouri sau alte facilități de informare. Dimensiunile panoului LED 52cm x 28cm oferă până la 4 linii pentru crearea de text, cu opțiunea de a selecta dimensiunea fontului pentru o mare lizibilitate de la distanță. Prin programarea simplă a dispozitivului LED care utilizează USB și laptop cu software atașat, aveți opțiunea de a seta diferite forme de afișare - text, dată, ceas în format HH.MM.SS.

Panoul LED roșu

Panoul de informații LED 52 cm x 28 cm - roșu, cu capacitatea de a programa textul în scopuri publicitare. Panoul LED oferă o afișare multifuncțională și are peste 45 de efecte pentru mesajele text. Puteți selecta efecte cum ar fi zăpada, stropirea, rotirea, intermitentul, derularea, mutarea textului la stânga sau la dreapta și multe altele care vor face textul dvs. atractiv pentru înconjurătoare. Cu memoria flash încorporată, puteți salva mai multe mesaje text simultan.

Panoul LED acceptă toate limbile, numerele, simbolurile lumii pentru a vă face textul, astfel încât să nu vă limitați la crearea sloganurilor dvs. publicitare. În setări, puteți alege viteza de afișare a mesajelor text, fonturilor de fonturi diferite, schemelor de culori, reglarea luminozității ecranului până la 16 niveluri posibile pentru un consum optim de energie.

Specificații panou LED:

Rezoluție: 32 x 64 pixeli
Dimensiuni: 52 x 28 x 5,5 cm
(20 "W x 11" H x 2,2 "D)
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: o culoare roșie
Suport pentru funcții: Timp - HH: MM: SS, data
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit)
Intrare: USB - poate fi editat folosind software printr-o conexiune USB

Utilizare: Utilizare uscată la interior și exterior
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatură de lucru: -40 ° până la + 60 °


Conținutul pachetului:

1x afișaj LED
2x Suport de montare
1x cablu de alimentare de 220V
1x CD cu software și manual

PS, dacă sunteți interesat, putem produce un afișaj programabil adaptat LED-urilor în funcție de dimensiunile sau culorile necesare ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă