Panou LED portabil (57,6x192 cm) + rezoluție WIFI / LAN / USB 192x640 pixeli

Codul: 95-063
15.950,00 lei 13.950,00 lei Preț fără TVA: 11.625,00 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panou LED portabil (57,6x192 cm) + rezoluție WIFI / LAN / USB 192x640 pixeli. Afișajul LED mare conectabil cu suport pentru instalare ușoară.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panou LED portabil (57,6x192 cm) + rezoluție WIFI / LAN / USB 192x640 pixeli. Afișajul LED mare conectabil cu suport pentru instalare ușoară. Oferă o alternativă modernă pentru afișarea conținutului video. Este o alegere excelentă pentru afaceri - afișarea mărcii sau a reclamei dvs. Comparativ cu media tipărită convențională, are un avantaj în reutilizarea sa. Când schimbați marca sau lansați o nouă campanie, pur și simplu încărcați conținut video sau foto nou pe panou fără a fi nevoie să achiziționați o zonă de publicitate sau să imprimați materiale promoționale noi. Panoul cu LED-uri poate afișa imagini, imagini în mișcare sau videoclipuri - astfel va atrage atenția clienților sau a partenerilor asupra afacerii dvs.

Panourile LED publicitare sunt o tehnologie modernă de înaltă tehnologie care va atrage atenția fiecărui client sau invitat.

Panou digital LEDdisplay cu LED conectabil

Placa LED este un afișaj inteligent multifuncțional ultra-subțire (4,5 cm) și ușor în raport cu dimensiunea sa. Panoul nu are practic margini, ceea ce îi îmbunătățește designul și aspectul. Oferă o afișare de înaltă rezoluție, iar luminozitatea afișajului LED este de 3 ori mai puternică decât luminozitatea afișajelor LCD clasice, ceea ce depășește perfect calitatea afișelor și a bannerelor LCD. Construcția cadrului care ține panoul LED este realizată din aluminiu de înaltă calitate , ceea ce garantează o durată lungă de viață. Roțile sunt amplasate în partea de jos a structurii, ceea ce face manipularea și mai ușoară.

Ecranele LED multimedia sunt un instrument excelent pentru publicitate, branding sau ca accesoriu pentru design interior

panou led publicitarpanou publicitar afișat cu led

Desigur, banner-ul digital LED oferă și posibilitatea așa-numitului Multi-Screen . Acest lucru înseamnă că nu acceptă doar redarea individuală pe un singur panou, dar este posibil să redați conținutul ales pe mai mult de 10 unități de panouri LED și să creați un afișaj LED imens fascinant . Pentru o rezoluție de 16: 9 „Raportul auriu” puteți utiliza 6 panouri, iar prin conectarea a 10 panouri veți obține o experiență LED HD care nu poate fi văzută în fiecare zi. Panourile media LED acceptă conexiunea wireless Wi-Fi, intrarea LAN, intrarea USB și HDMI.

Bannerul digital LED oferă, de asemenea, posibilitatea așa-numitului Multi-Screen . Este posibil să redați conținutul selectat pe mai mult de 10 unități cu panou LED.

publicitate banner cu ledafișaj multi-bandă led

O aplicație mobilă și un software pentru computer sunt, de asemenea, disponibile. Dispozitivul acceptă și funcția Plug and Play - ceea ce înseamnă că, după conectarea unității USB / HDMI, începe imediat redarea fișierelor (video, imagini etc. trebuie mai întâi editate în software-ul dispozitivului). Panoul digital cu LED-uri poate fi plasat și pe perete, cu opțiunea de a crea diverse formațiuni creative ale panourilor - singura limitare este imaginația ta. La ce folosește acest dispozitiv? Îl puteți folosi practic peste tot - la prezentări, în showroom-uri, centre comerciale, nunți, recepții precum panouri publicitare și multe altele.

Panourile media LED acceptă Wi-Fi wireless, intrare LAN, intrare USB și HDMI, sunt rezistente la praf, rezistente la apă și anti-UV.

conexiune afișaj cu ledrezistenta la praf, rezistenta la apa, anti-uv

Afișul cu LED-uri este un afișaj inteligent multifuncțional ultra-subțire (4,5 cm) și ușor în raport cu dimensiunea sa. Panoul nu are practic margini, ceea ce îi îmbunătățește designul și aspectul.

Ecran publicitar LEDPublicitate LED - afișaj glisant

Specificatii tehnice:

Funcții de afișare: video, imagini și text
Afișaj color: RGB
Tipul afișajului: afișaj video LED
Protecție IP: IP43
Intrare: HDMI / USB
Rezoluție modul LED / panou: 64x64 pixeli
Densitatea pixelilor: 111.111 punct / mp
Grosime afișaj: 45mm
Pasul pixelilor: 3 mm
LED tip SMD 2121 Negru mat
Rezoluție afișaj: LED 192 × 640
Distanța de observare: ≥ 3 M
Luminozitate ≥ 1.000 cd / m²
Unghi de vizualizare: 120 ° (H) / 120 ° (V)
Dimensiunea ecranului: 576x1920mm
Dimensiunea cadrului: 1930mm (H) X584mm (W) X45mm (T)
Material cadru: aluminiu
Frecvența video: 60 Hz
Rata de reîmprospătare: 1.200 Hz
Tensiunea de intrare AC90-240V
Consum maxim de energie: 600W
Consum mediu de energie: 280W
Durata de viață ≥ 100.000 de ore
Control: (WIFI / USB / LAN)
Temperatura de lucru (℃) -40 ° ~ + 75 °
Umiditate de lucru: 10% –95% RH
Protecție la supratensiune: da
Dimensiunea modulului LED: 192 x 192mm
Greutate: 35 Kg

Conținutul pachetului:

1x panou digital LED
1x cablu de alimentare
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă