Panou LED WiFi mare + senzor USB + temperatura - roșu 104 cm x 40 cm

Codul: 95-048
3,745.00 lei Preț fără TVA: 3,120.85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panou LED WiFi mare + senzor de temperatură USB + - roșu 104 cm x 40 cm cu opțiunea de a programa prin USB (sau direct prin aplicația mobilă) mesajele text în mișcare în culoarea roșie.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panou LED WiFi mare + senzor de temperatură USB + - roșu 104 cm x 40 cm cu opțiunea de a programa prin USB (sau direct prin aplicația mobilă) mesajele text în mișcare în culoarea roșie. Puteți introduce un mesaj prin intermediul unui telefon mobil care rulează iOS sau Android prin WiFi. Acesta oferă o gamă largă de utilizări în diverse sectoare, cum ar fi panoul cu LED-uri la aeroporturi, bănci, căi ferate sau locuri publice pentru publicitate sau diverse anunțuri importante. Asigurați-vă brand-ul dvs. inovatoare și ajungeți la potențialii trecători cu un mod atrăgător. Fii moderne și inovatoare și ies din rândurile concurenței.

Marele avantaj al acestui panou LED de tip text este că este rezistent la apă și conține, de asemenea, un SENSOR DE TEMPERATURĂ.

Panou LED roșu wifi 104x40cm

Puteți controla display-ul LED simplu și rapid printr-un port USB și un computer cu software atașat. Datorită memoriei Flash încorporate pe un dispozitiv LED, puteți stoca câteva duzini de mesaje în avans. Afișajul LED de 104 cm x 40 cm oferă până la 4 linii pentru crearea de texte sau 1-3 linii cu fonturi mai mari pentru o mai bună citire de la distanță.

Afișajul LED acceptă limbi străine și oferă, de asemenea, diferite setări pentru mesajele text, cum ar fi o gamă largă de tipuri de fonturi, simboluri, numere și diverse efecte, cum ar fi viteza de afișare (scrolling text) și multe altele. Mesajele pe afișajul multifuncțional cu LED-uri, cu ajutorul efectelor, vor deveni foarte atractive pentru publicitate și pentru scopuri informative . De asemenea, este posibil să afișați ceasuri sau imagini mici pe afișajul LED .

Afișajul cu LED-uri este de economisire a energiei și acceptă auto-on și off , pe care le puteți utiliza atunci când setați textul în timpul orelor de funcționare, în timpul funcționării sau în timpul programului de lucru. Are 16 nivele de luminozitate, permițându- vă să minimizați consumul de energie al panoului cu afișaj LED WiFi.

Ecranul LED WiFi pentru operațiuni oferă utilizatorului mai mult de 45 de efecte de text de afișare. Alegeți dintre zăpadă, stropire, rotire, defilare, clipire, text static la stânga, text în dreapta ...

Specificație pentru afișare:

Rezoluția pixelilor: 32 x 96 pixeli
Dimensiuni: 104 x 40 x 9 cm (L41 "x H 15,7" x D 3,5 ")
Carcasă: cadru din aliaj de aluminiu
Culoare afișaj: roșu monocrom
Suport pentru funcții: Timp - HH: MM: SS, data, numărătoarea inversă, senzor de temperatură
Putere de operare: tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit)
Cea mai bună distanță de vizionare: 10-50 de metri
Durata de viață: 20.000 de ore
Temperatură de lucru -40 ° până la + 60 °
Utilizare uscată în interior și exterior


Conținutul pachetului:

1x panou LED
Cablu de alimentare de 220 V
1x CD cu software și manual

PS: Dacă sunteți interesat, putem produce afișaj cu LED-uri programabile conform cerințelor dvs., cu dimensiuni sau culori precise ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă