Panou publicitar LED cu WIFI - 50 cm cu suport pentru iOS și Android - roșu

Codul: 95-013
875,00 lei Preț fără TVA: 729,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panou publicitar LED cu WIFI - 50 cm cu suport pentru iOS și Android - roșu cu introducerea simplă a mesajelor text utilizând conexiunea fără fir.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panou publicitar LED cu WIFI - 50 cm cu suport pentru iOS și Android - roșu cu introducerea simplă a mesajelor text utilizând conexiunea wireless direct de pe telefonul mobil sau prin cablu USB și computer. Ajungeți la potențialii clienți cu multă atenție datorită ecranului publicitar LED. Prin programarea simplă printr-o conexiune WIFI, vă puteți îmbunătăți instantaneu brandul în mintea clienților dvs. Panouri LED - publicitate luminoasă unde puteți seta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi, de asemenea, făcute exact după cerințele dvs.

Ecranul LED WIFI oferă o viziune multifuncțională a 49 de tipuri diferite de efecte care vă vor asigura că mesajul dvs. dat va atrage atenția mai multor priviri. Există efecte cum ar fi zăpada care se încadrează, stropirea, rotirea, mișcarea, clipirea și astfel textele dvs. devin vizibile și atractive.

Led-ul de afișare tabula roșu

Afișajul LED al dispozitivului oferă afișarea timpului și numărătoarea inversă în formatul HH: MM: SS . De asemenea, acceptă introducerea textului în mai multe limbi, astfel încât să nu vă limitați la crearea mesajului. Afișajul LED vă permite să setați 4 nivele de luminozitate și vă permite să reglați automat consumul de energie al panoului afișajului. Producătorul declară durata de viață a afișajului cu LED-uri pentru mai mult de 100.000 de ore.

Afișajul programabil cu LED-uri poate fi folosit în scopuri publicitare și informative în spațiile comerciale, birouri, restaurante sau servicii. Folosiți ocazia de a contacta clienții trecători sau de ai oferi informații importante. Panoul LED poate fi plasat în interior sau în aer liber la înălțimea dorită pentru o mai bună vizibilitate cu ajutorul unui lanț atașat.

Specificarea ecranului LED:

Rezoluție: 16 x 96 pixeli
Dimensiuni: 50 x 9,6 x 1,5 cm
Utilizare: interior, exterior uscat
Culoarea afișajului: roșu
Tensiunea de lucru: + 5V ~ + 12V, cablu USB și adaptorul de ca sunt incluse.
Economisire de energie: economie de energie, reglabil cu 4 nivele de luminozitate
Intrare semnal: mesaj WIFI prin telefoane mobile Android sau iOS sau USB
Impermeabil IP: IP54 (impermeabil)
Cea mai bună distanță de vizionare: 1-10 metri
Durata de viață: 100.000 de ore


Conținutul pachetului:

1x afișaj LED
1x cablu USB
1x Lanț metalic
1x adaptor de rețea
1x CD cu software și manual

PS: Dacă sunteți interesat, putem produce afișaj cu LED-uri programabile conform cerințelor dumneavoastră cu dimensiuni sau culori precise ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă