Panoul afișat cu LED-uri promoționale 76 cm x 27 cm - 7 culori RGB

Codul: 95-015
2.995,00 lei Preț fără TVA: 2.495,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panoul de afișare cu LED-uri promoționale 76 cm x 27 cm - 7 culori RGB cu patru rânduri de text oferă o mulțime de spațiu pentru sloganurile dvs. publicitare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panoul de afișare cu LED-uri promoționale 76 cm x 27 cm - 7 culori RGB cu patru rânduri de text oferă o mulțime de spațiu pentru sloganurile dvs. publicitare. O oportunitate unică de a vă promova afacerea printr-un panou LED inovator - nu vă opriți de concurența în creștere. Introduceți serviciile sau produsele dvs. într-un mod atrăgător. Plasarea panoului cu LED-uri promoționale este posibilă atât în ​​interior cât și în aer liber datorită impermeabilității dispozitivului . Panouri LED - publicitate luminoasă unde puteți seta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi, de asemenea, făcute exact după cerințele dvs.

Utilizarea multifuncțională face ca panoul cu LED-uri să fie un instrument util și eficient în scopuri publicitare sau de informare într-o varietate de industrii, cum ar fi panoul de publicitate cu LED-uri în centrele comerciale sau la gări, la afaceri sau la alte organisme de informare. Dimensiunea panoului LED de 76 cm x 27 cm oferă până la 4 linii pentru crearea de texte, cu opțiunea de a alege dimensiunea fontului pentru o mare lizibilitate de la distanță. Prin programarea simplă a dispozitivului LED prin USB și laptop cu software atașat, aveți opțiunea de a seta diferite forme de afișare - text, dată, ceas în format HH.MM.SS.

Panou de gheață de publicitate mare

Panoul LED oferă o afișare multifuncțională și are o selecție de peste 45 de efecte pentru mesajele text introduse. Puteți selecta efecte cum ar fi zăpada, stropirea, rotirea, intermitentul, derularea, mutarea textului spre dreapta sau spre stânga și multe alte funcții care vor face textele dvs. atractive pentru împrejurimi. Cu memoria flash încorporată, puteți salva mai multe mesaje text simultan.

Panoul LED acceptă toate limbile, numerele, simbolurile lumii pentru a vă crea textul, astfel încât să nu vă limitați la crearea sloganurilor dvs. publicitare. În setări, puteți alege viteza de afișare a mesajelor text, a diferitelor fonturi, a modelelor de culori și a reglării luminozității afișării până la 16 niveluri posibile pentru un consum optim de energie.

Specificarea ecranului LED:

Rezoluție: 32 x 96 pixeli
Dimensiuni: 76,2 x 27,4 x 5,5 cm
(30 x 11 x 2 ")
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoare afișaj: RGB cu o singură culoare, 2 culori sau 7 culori
Suport pentru funcții: Timp - HH: MM: SS, Data
Puterea de operare: tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit)
Intrare: USB. Acesta poate fi editat folosind software printr-o conexiune USB
Impermeabil IP: IP54 (impermeabil)

Utilizare: Interior, exterior uscat (exterior)
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatura de lucru: -40 ° până la + 60 °


Conținutul pachetului:

1x afișaj LED
2x Suport de montare
Cablu de alimentare de 220 V
1x CD cu software și manual

PS: Dacă sunteți interesat, putem produce afișaj cu LED-uri programabile conform cerințelor dumneavoastră cu dimensiuni sau culori precise ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă