Panoul de afișare cu LED-uri text cu suport pentru iOS și Android 66 cm x 9,6 cm - roșu

Codul: 95-028
1,245.00 lei Preț fără TVA: 1,037.50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Panoul de afișare cu LED-uri text cu suport pentru iOS și Android 66 cm x 9,6 cm - roșu. Dispozitiv inovator cu introducerea de text prin conexiune wireless.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panoul de afișare cu LED-uri text cu suport pentru iOS și Android 66 cm x 9,6 cm - roșu. Dispozitiv inovator cu introducerea de text prin conexiune wireless. Puteți programa mesajul direct prin telefonul mobil sau prin conexiunea USB și computer. Evidențiați afacerea dvs. într-un mod atrăgător datorită ecranului publicitar LED. Prin programarea simplă prin conexiunea Wi-Fi vă puteți îmbunătăți instantaneu brand-ul în mintea clienților dvs. Tablouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor.

Afișajul cu LED-uri acceptă modul multi-lingvistic, afișează mesaje text, numere de simbol și diagrame vectoriale. Cu ajutorul cardului de memorie, acesta permite stocarea și gestionarea conținutului pentru mii de notificări și mesaje. Afișajul LED cu text alunecător este un dispozitiv de publicitate excelent pentru fiecare om de afaceri cu operațiuni, birouri, magazine sau restaurante.

Panoul LED wifi ios android

Afișajul cu LED-uri este de economisire a energiei și acceptă auto on / off , ceea ce puteți utiliza atunci când setați textul în timpul orelor de programare, în timpul funcționării sau în timpul programului de lucru. Are 4 nivele de luminozitate, ceea ce permite reducerea consumului de energie al panoului LED WiFi.

Panoul LED WIFI oferă utilizatorului mai mult de 49 de tipuri diferite de efecte pe ecran. Alegeți dintre efectele cum ar fi zăpada, stropirea, rotirea, derularea, afișarea intermitentă, afișarea statică, textul în stânga, textul în partea dreaptă și altele.

Specificație pentru afișare:

Rezoluție: 16 x 128 pixeli
Dimensiuni: 66 x 9,6 x 1,5 cm (26 "W x 3,7" H x 0,5 "D)
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: roșu
Suport pentru funcții: Timp - HH: MM: SS, data
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit); DC 9V-36V (auto)
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatură de lucru -40 ° până la + 60 °
Utilizare uscată în interior și exterior

 

Conținutul pachetului:

1x afișaj LED
1x cablu USB
1x Lanț metalic
1x adaptor AC
1x CD cu software și manual

PS Daca sunteti interesati, va putem produce panouri LED conform cerintelor dumneavoastra cu dimensiunile sau culoarea exacta a afisajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă