Placa de mesaje led cu WiFi - albastru 34cm x 9,6cm

Codul: 95-026
745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Placa de mesaje led cu WiFi - albastru 34cm x 9,6cm cu suport pentru sisteme mobile iOS și Android, programare rapidă și ușoară a textului prin conexiune wireless.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Placa de mesaje led cu WiFi - albastru 34cm x 9,6cm cu suport pentru sisteme mobile iOS și Android, programare rapidă și ușoară a textului prin conexiune wireless. Ecranul LED este programabil prin conectivitate WIFI, dar și prin cablu USB și computer. Evidențiați afacerea dvs. într-un mod atrăgător datorită ecranului publicitar LED. Prin programarea simplă printr-o conexiune WIFI, vă puteți îmbunătăți instantaneu brandul în mintea clienților dvs. Tablouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor.

Panoul LED WIFI oferă o deplasare multifuncțională a 49 de tipuri diferite de efecte care vă vor asigura că mesajul introdus vă atrage cât mai multe posibilități. Aveți efecte cum ar fi ninsoarea, stropirea, rotirea, alunecarea, clipirile, intermitentul și așa mai departe, astfel încât textele dvs. vor deveni expresive și atractive pentru anunțuri.


Panoul de control albastru

Panoul LED oferă afișarea timpului și numărătoarea inversă în formatul HH: MM: SS . De asemenea, acceptă inserarea textului în mai multe limbi, astfel încât să nu vă limitați la crearea mesajului. Afișajul LED oferă 4 nivele de ajustare a luminozității și, prin urmare, vă permite să ajustați singur consumul de energie al panoului afișajului. Producătorul declară durata de viață a afișajului LED pentru mai mult de 100.000 de ore.

Panoul programabil cu LED-uri poate fi utilizat în scopuri publicitare și informative în spațiile comerciale, birouri, restaurante sau servicii. Folosiți ocazia de a capta interesul și de a ajunge la clienți sau de ai oferi informații importante. Panoul LED poate fi plasat în interior sau în aer liber la înălțimea necesară pentru o vizibilitate mai bună cu ajutorul unui lanț atașat.

Specificația panoului de mesaje specificat:

Rezoluție: 16 x 64 pixeli
Dimensiuni: 34 x 9,6 x 1,5 cm (13,3 "W x 3,7" H x 0,5 "D)
Utilizare: interior, exterior uscat
Culoarea afișajului: albastru
Tensiunea de lucru: + 5V ~ + 12V, cablu USB și adaptorul de ca sunt incluse.
Economisire de energie: economie de energie, reglabil cu 4 nivele de luminozitate
Intrare semnal: mesaj WiFi prin telefoane mobile Android sau iOS sau USB
Impermeabil IP: IP54 (impermeabil)
Cea mai bună distanță de vizionare: 1-10 metri
Durata de viață: 100.000 de ore


Conținutul pachetului:

1x afișaj LED
1x cablu USB
1x Lanț metalic
1x adaptor AC
1x CD cu software și manual

PS Dacă sunteți interesat, putem produce afișaje cu LED-uri în funcție de cerințele dumneavoastră, cu dimensiuni sau culori precise ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă