Placă LED cu afișare promoțională cu text în mișcare - roșu de 76 cm x 27 cm

Codul: 95-029
2.245,00 lei Preț fără TVA: 1.870,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Placa cu LED-uri promoțională cu text în mișcare - roșu de 76 cm x 27 cm, creează spațiu suficient pentru anunțurile dvs. creative.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Placa LED-uri promoțională cu text în mișcare - roșu de 76 cm x 27 cm, creează spațiu suficient pentru reclamele dvs. creative , sub forma unui text atrăgător. O oportunitate unică de a evidenția afacerea dvs. printr-un panou LED inovator - nu vă lăsați departe de concurența în creștere. Arătați-vă serviciile sau produsele într-un mod atrăgător. Panoul LED promoțional poate fi amplasat în interior. Tablouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor.

Versatilitatea utilizării face ca panoul cu LED-uri să fie un instrument util și extrem de eficient pentru publicitate sau scopuri informaționale într-o varietate de industrii, cum ar fi panoul de afișare cu LED-uri în centrele comerciale sau la gări, birouri sau alte facilități de informare. Dimensiunile panoului LED 76 cm x 27 cm oferă până la 4 linii pentru crearea de texte, cu opțiunea de a selecta dimensiunea fontului pentru o mare lizibilitate de la distanță. Prin programarea simplă a dispozitivului LED cu USB și laptop cu software atașat, aveți opțiunea de a seta diferite forme de afișare - text, dată, ceas în format HH.MM.SS.

Panoul publicitar de gheata

Panoul LED oferă o afișare multifuncțională și are peste 45 de efecte pentru mesajele text. Puteți selecta efecte cum ar fi zăpada, stropirea, rotirea, intermitentul, derularea, mutarea textului la stânga sau la dreapta și multe altele care vor face textul dvs. atractiv pentru înconjurătoare. Cu memoria flash încorporată, puteți salva mai multe mesaje text simultan.

Panoul LED acceptă toate limbile, numerele, simbolurile lumii pentru a vă face textul, astfel încât să nu vă limitați la crearea sloganurilor dvs. publicitare. În setări, puteți alege viteza de afișare a mesajelor text, fonturilor de fonturi diferite, schemelor de culori, reglarea luminozității ecranului până la 16 niveluri posibile pentru un consum optim de energie.

Specificații panou LED:

Rezoluție: 32 x 96 pixeli
Dimensiuni: 76,2 x 27,4 x 5,5 cm
(30 x 11 x 2,2 ")
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: o culoare roșie
Suport pentru funcții: Timp - HH: MM: SS, data
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit)
Intrare: USB - poate fi editat folosind software printr-o conexiune USB

Utilizare: Utilizare uscată în interior și exterior
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatură de lucru: -40 ° până la + 60 °


Conținutul pachetului:

1x afișaj LED
2x Suport de montare
1x cablu de alimentare de 220V
1x CD cu software și manual

PS, dacă sunteți interesat, putem produce un afișaj programabil adaptat LED-urilor în funcție de dimensiunile sau culorile necesare ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă