Placă LED WiFi cu text derulant - roșu 82 x 9,6 cm

Codul: 95-032
1,345.00 lei Preț fără TVA: 1,120.85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Placă LED WiFi cu text derulant - roșu 82 cm x 9,6 cm, programabil prin conexiune wireless direct prin conexiune mobilă sau USB.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Placă LED WiFi cu text derulant - roșu 82 cm x 9,6 cm , programabil prin conexiune wireless direct prin conexiune mobilă sau USB. Prin pur și simplu prin programare prin conexiune WiFi vă puteți îmbunătăți instantaneu brand-ul în mintea clienților dumneavoastră . Evidențiați afacerea dvs. într-un mod atrăgător datorită ecranului publicitar LED pe care nimeni nu îl va trece cu vederea în mod pasiv. Tablouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor.

Panoul LED WIFI oferă o deplasare multifuncțională a 49 de tipuri diferite de efecte care vă vor asigura că mesajul introdus vă atrage cât mai multe posibilități. Aveți efecte cum ar fi ninsoarea, stropirea, rotirea, alunecarea, clipirile, intermitentul și așa mai departe, astfel încât textele dvs. vor deveni expresive și atractive pentru anunțuri.

Cablul Wifi a condus roșu

Panoul LED oferă afișarea timpului și numărătoarea inversă în formatul HH: MM: SS . De asemenea, acceptă inserarea textului în mai multe limbi, astfel încât să nu vă limitați la crearea mesajului. Afișajul LED oferă 4 nivele de ajustare a luminozității și, prin urmare, vă permite să ajustați singur consumul de energie al panoului afișajului. Producătorul declară durata de viață a afișajului LED pentru mai mult de 100.000 de ore.

Panoul programabil cu LED-uri poate fi utilizat în scopuri publicitare și informative în spațiile comerciale, birouri, restaurante sau servicii. Folosiți ocazia de a capta interesul și de a ajunge la clienți sau de ai oferi informații importante. Panoul LED poate fi plasat în interior sau în aer liber la înălțimea necesară pentru o vizibilitate mai bună cu ajutorul unui lanț atașat.

Specificații panou LED:

Rezoluție: 16 x 160 pixeli
Dimensiuni: 82 x 9,6 x 1,5 cm (32,3 "W x 3,8" H x 0,5 "D)
Utilizare: interior, exterior uscat
Culoarea afișajului: roșu
Tensiunea de lucru: + 5V ~ + 12V, cablu USB și adaptorul de ca sunt incluse.
Economisire de energie: Economie de energie, reglabil cu 4 nivele de luminozitate
Intrare semnal: mesaj WIFI prin telefoane mobile Android sau iOS sau USB
Impermeabil IP: IP54 (impermeabil)
Cea mai bună distanță de vizionare: 1-10 metri
Durata de viață: 100.000 de ore


Conținutul pachetului:

1x afișaj LED
1x cablu USB
1x Lanț metalic
1x adaptor AC
1x CD cu software și manual

PS Daca sunteti interesati, va putem produce placi LED conform cerintelor dumneavoastra cu dimensiunile sau culorile precise ale afisajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%