Publicitate panou publicitar LED cu panou WiFi 33 cm x 18 cm

Codul: 95-055
995.00 lei Preț fără TVA: 829.15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panoul publicitar LED cu panou WiFi de 33 cm x 18 cm oferă programarea oricărui text în 3 culori utilizând o aplicație pe un telefon mobil.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panoul publicitar LED cu panou WiFi de 33 cm x 18 cm oferă programarea oricărui text în 3 culori utilizând o aplicație pe un telefon mobil . Evidențiați-vă afacerea cu un afișaj cu LED-uri, care va avea grijă de publicitatea dvs. și va atrage noi clienți. Plasarea panoului cu LED-uri promoționale este posibilă într-o varietate de operațiuni. Panouri LED - anunțuri de iluminat în care puteți selecta propriul text. Panourile de anunțuri pot fi de asemenea făcute la comandă - prețul este adecvat cerințelor. Dimensiunile panoului LED de 33 cm x 18 cm oferă spațiu pentru crearea de texte în 2 rânduri, cu opțiunea de a selecta dimensiunea fontului pentru o mare lizibilitate de la distanță.

Panoul oferă o gamă largă de utilizări în alte sectoare diferite , cum ar fi panoul informativ LED de la aeroport, panoul cu numărul de client la bancă, centrele de magazin pentru publicitate sau în birourile de pariuri pentru a vedea cotele curente sau alte operațiuni de afaceri. Puteți introduce un slogan prin intermediul unui telefon mobil cu iOS sau Android printr-o conexiune WiFi . Evidențiați-vă brand-ul în mod inovativ și ajungeți la potențialii clienți cu un ochi-prinderea. Panouri LED - publicitate de iluminat, unde puteți selecta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi, de asemenea, făcute la comandă - prețul este adecvat cerințelor.

Panou LED publicitar cu wifi

Panoul LED oferă o afișare multifuncțională și are peste 45 de efecte pentru mesajele text. Puteți selecta efecte cum ar fi zăpada, stropirea, rotirea, intermitentul, derularea, mutarea textului la stânga sau la dreapta și multe altele care vor face textul dvs. atractiv pentru înconjurătoare. Cu memoria flash încorporată, puteți salva mai multe mesaje text simultan.

Panoul LED acceptă toate limbile, numerele, simbolurile lumii pentru a vă face textul, astfel încât să nu vă limitați la crearea sloganurilor de publicitate. În setări, puteți alege viteza de afișare a mesajelor text, fonturilor de fonturi diferite, schemelor de culori, reglarea setărilor de luminozitate pentru un consum optim de energie.

Specificație pentru afișare:

Rezoluție: 32 x 64 pixeli
Dimensiuni: 33 x 18 x 2,5 cm (L 13 "x H 7" x D 1 ")
Carcasă: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: roșu, verde, galben
Suport pentru caracteristici: Timp - HH: MM: SS, Data
Puterea de operare: tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit), DC 9V - 36V (auto)
Utilizare uscată în interior și parțial în exterior
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-15 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatură de lucru -20 ° până la + 60 °
Intrare semnal: mesaj WiFi prin intermediul telefoanelor mobile Android sau iOS sau USBConținutul pachetului:

1x panou LED
1x cablu de rețea
1x lanț
1x CD cu software și manual

PS, dacă sunteți interesat, putem produce un afișaj programabil adaptat LED-urilor în funcție de dimensiunile sau culorile necesare ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

98%