WiFi placă cu LED-uri 7 culori RGB - panou 100 cm x 15 cm

Codul: 95-050
2,495.00 lei Preț fără TVA: 2,079.15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

WiFi bord LED cu LED-uri 7 culori RGB - panou 100 cm x 15 cm cu opțiunea de programare a mesajelor text în mișcare în versiuni color.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panou de iluminat LED de 7 culori RGB - panou 100 cm x 15 cm cu opțiunea de programare a mesajelor text în mișcare în versiuni color folosind telefonul mobil sau PC-ul . Oferă o gamă largă de utilizări în diverse sectoare, cum ar fi panoul informativ LED de la aeroport, la bancă pentru a afișa numărul de serie al clientului, centrele de vânzări, birourile de pariuri pentru a vedea cotele curente sau alte operațiuni de afaceri. Puteți introduce un mesaj prin intermediul unui telefon mobil cu iOS sau Android printr-o conexiune WiFi. Evidențiați-vă brandul inovativ și ajungeți la potențialii trecători într-un mod atrăgător. Panouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi, de asemenea, făcute la comandă - prețul este adecvat cerințelor.

WiFi panou informativ LED

Datorită memoriei flash încorporate într-un dispozitiv LED, puteți stoca câteva duzini de mesaje simultan. Ecranul LED de 100 cm x 15 cm oferă 2 linii pentru crearea de texte sau 1 rând cu font mai mare pentru o mai bună citire de la distanță. Afișajul LED acceptă limbi străine și oferă, de asemenea, diferite setări pentru introducerea textului mesajelor , cum ar fi o gamă largă de tipuri de fonturi, viteză de afișare (text scrolling), versiuni color în șapte culori și totul cu până la 45 de efecte zăpadă, rotire, alunecare, intermitent, rulare, mutarea textului spre dreapta sau spre stânga. Mesajele de pe afișajul multifuncțional cu LED-uri vor deveni foarte atractive pentru publicitate și scopuri informative cu ajutorul efectelor. De asemenea, este posibilă afișarea imaginilor de ceas sau de mici dimensiuni pe afișajul cu LED-uri.

Panoul LED cu șapte culori oferă economii de energie sub formă de moduri de economisire a energiei - pornire / oprire automată a dispozitivului în funcție de setările utilizatorului, pornire / oprire, reglarea a până la 16 niveluri de luminozitate . Producătorul declară durata de viață a afișajului LED pentru mai mult de 100.000 de ore. Puteți amplasa panoul LED în interior și în aer liber datorită impermeabilității dispozitivului.

Specificație pentru afișare:

Rezoluție: 16 x 128 pixeli
Dimensiuni: 100,5 x 15,2 x 5,5 cm (L 39,6 "x H 6" x D 2 ")
Carcasă: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: o singură culoare, 2 culori sau 7 culori
Suport pentru caracteristici: Timp - HH: MM: SS, Data
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit)
Utilizare uscată în interior și exterior
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatură de lucru -40 ° până la + 60 °
Intrare semnal: mesaj WIFI prin telefoane mobile Android sau iOS sau USBConținutul pachetului:

1x display RGB LED
2x Suport de montare
Cablu de alimentare de 220 V
1x CD cu software și manualPS, dacă sunteți interesat, putem produce un afișaj programabil LED personalizat, în funcție de dimensiunile sau culoarea dorită a afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă