Capac cu afișaj LED programabil prin telefon mobil - aplicație pe smartphone (iOS / Android)

Codul: 88-255
245,00 lei Preț fără TVA: 204,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Capac de afișare cu LED cu afișaj color programabil prin telefon mobil - aplicație în Smartphone (iOS / Android) - care arată text sau imagini.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Capac de afișaj cu LED cu afișaj color programabil prin telefon mobil - aplicație în Smartphone (iOS / Android) - care arată text sau imagini (baterie încorporată) cu posibilitatea de a crea propriile texte sau imagini. Este un accesoriu vestimentar de înaltă tehnologie. Spuneți la revedere capacelor clasice de zi cu zi, datorită capacului inteligent cu LED nu vă veți mai plictisi niciodată cu motivul sau sigla capacului. Capacul cu LED are un afișaj cusut pe care puteți utiliza un smartphone pentru a afișa diverse imagini sau text.

În plus, capacul acceptă și redarea GIF - animații scurte. Este alimentat de o baterie încorporată cu o capacitate de 700 mAh (încărcare prin cablu USB) - bateria este într-adevăr inteligentă ascunsă în marginea capacului și nu interferează vizual la purtare. Capacul aplicației LED , care iese în evidență cel mai bine la o discotecă, club, petrecere sau festival, este investiția potrivită pentru tine dacă vrei să atragi atenția și mai ales să fii cool. Singura limitare va fi propria ta imaginație. Ieșiți din linie și creați un capac original pe care toată lumea vă va invidia.

Iluminarea capacului LED poate reda diverse imagini, animații sau texte - puteți controla totul prin intermediul aplicației din telefonul mobil.

capac cu afișaj LED telefon mobil smartphone programabil

Puteți schimba temele afișate prin intermediul aplicației mobile (disponibilă pentru Android și iOS). Există 16 animații originale și 8 moduri de afișare. În plus, capacul acceptă și funcția de a crea propriile animații, imagini sau texte. Capacul cu afișaj este bine realizat, fără cabluri și la prima vedere arată ca un capac clasic - ceea ce reprezintă un avantaj față de produse similare, care, totuși, nu oferă o manoperă atât de înaltă.

Specificatii tehnice:

Număr de pixeli - 12x36
Dimensiuni capac - 26x17x13 xm
Alimentare - baterie încorporată de 700 mAh
Încărcare - cablu micro USB
Rezistență pe încărcare - până la aprox. 5 ore
Tensiune - 5V
Culoare afișaj - RGB
Greutate - aprox. 123g

Conținutul pachetului:

1x capac
1x cablu de alimentare
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă