Arborele LED controlat inteligent prin mobil 1,5m - Arborele Twinkly - 250 buc RGB + BT + Wi-Fi

Codul: 78-028
1.495,00 lei Preț fără TVA: 1.245,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Arborele LED controlat inteligent prin mobil 1,5m - Arborele Twinkly - 250 buc RGB + BT + Wi-Fi. Pom de Crăciun cu control al luminilor prin aplicație în smartphone.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Arborele LED controlat inteligent prin mobil 1,5m - Arborele Twinkly - 250 buc RGB + BT + Wi-Fi. Pom de Crăciun cu control al luminilor prin aplicație în smartphone. Aceste lumini revoluționare cu copaci LED aduc decorațiuni unice de iluminat în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Arborele cu LED - luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă care este compatibilă cu Android și iOS . Arborele artificial este format din trei secțiuni, are 36 ramuri și lumini în 6 rânduri, înălțimea totală a arborelui este de 1,5 metri.

Arborele inteligent cu LED iluminat - controlul modurilor de culoare prin intermediul aplicației direct pe telefonul mobil

brad cu luminicopac strălucitor artificialbrad de Crăciun pe telefonul mobil

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Vă puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru uz interior - protecție IP20 .

Pom cu lumini - brad LED inteligent TWINKLY - 250buc

lumini de brad conduse din licărire

Pom de Crăciun cu LED - lumini TWINKLY - 250buc

iluminare copac sclipitoare

Arborele artificial este format din trei secțiuni, are 36 ramuri și lumini în 6 rânduri - un total de 400 de bucăți de lumini LED . Cablul este de culoare negru-verde - pentru fuzionarea cu arborele. Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scala de culoare. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei un lanț ușor pe perete, un cadru colorat pe ferestre și un pom mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Luminile cu LED - pomul de Crăciun controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilcel mai frumos pom de Crăciunbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , arborele dvs. Cristmas va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în funcție de parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, deoarece egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

O diodă LED unică, care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului - 16 milioane de nuanțe

bandă de lumină cu ledlumini LED cu wifi

Caracteristici:

la care se adauga 250 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumina RGB
la care se adauga Se compune din 3 părți


Specificație:

Model: TWT250STP-BEU
Înălțimea copacului: 1,5 metri
Număr de diode: 250
Durabilitate: IP20
Diametrul diodei: 4,3 mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB împrăștiat, drept
Cablu: negru-verde
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1,5A
Durata de viață a becului: peste 30 000 de ore


Conținutul pachetului:

1x pom de Crăciun cu 250 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (1)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Chr

Este RGB + W sau doar RGB?

Christin Klös răspundere

Este RGB + W sau doar RGB?

Tradus din: no
Cool Mania

Arborele LED controlat inteligent prin mobil 1,5m - Arborele Twinkly - 250 buc RGB + BT + Wi-Fi

Mario Bruchanik răspundere

RGB

Tradus din: no
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă