Bandă de iluminat LED programabilă 3m - Twinkly Dots - 60 buc RGB + BT + Wi-Fi

Codul: 78-078
345,00 lei 245,00 lei Preț fără TVA: 204,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Iluminare bandă LED - Smart programabil 3 metri - Twinkly Dots - cu 60 de lumini LED RGB, Bluetooth + Wifi cu control prin APP.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Iluminare bandă LED - Smart programabil 3 metri - Twinkly Dots - cu 60 de lumini LED RGB, Bluetooth + Wifi cu control prin APP. Această bandă luminoasă revoluționară cu LED-uri aduce un decor luminos unic caselor noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă atât cu Android, cât și cu iOS. Banda LED are culoarea cablului transparent. Acest pachet include un controler - conexiune și control Wi-Fi / Bluetooth și o bandă luminoasă de 3 metri. Luminile sunt alimentate printr-un conector USB - le puteți conecta la un adaptor, laptop sau power bank. Lumini RGB reglabile de II. generația Twinkly.

Design bandă luminoasă LED de culoare RGB - LED Twinkly Dots 60 buc LED

puncte sclipitoare

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminat Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv și model de lumină de afișare. Puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și luminează întreaga cameră. Banda este proiectata pentru utilizare in interior - protectie IP44 . Banda luminoasa are 3 metri lungime si are 60 de becuri LED RGB.

Benzi LED decorative - banda 3M - TWINKLY DOTS (60 buc. lumini)

banda led reglabila 3m programabila

Banda luminoasa este formata din 60 de bucati de lumini LED potrivite pentru orice decor. Cel   Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță de lumină RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scara de culori. Această ediție specială include integrarea casei inteligente cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorare luminoasă frumoasă - setați-vă propriile culori, animații și motive cu motive LED împreună pentru mai multe dispozitive LED

lumini intermitente usb

Decorul tău poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei să ai un lanț de lumină pe perete, un cadru colorat și un sclipitor LED la ferestre și un brad mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creează-ți propria scenă și controlează-o imediat cu o temă de iluminare comună.

lumini LED programabile

Aplicația mobilă sofisticată vă împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și apoi puteți seta cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca modele noi de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le salva.

Ornament universal cu LED controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecarea și multe altele. Funcția de cronometru vă permite să setați lumina să se aprindă și să se stingă automat, conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație sclipitoarecontrolul luminilor prin telefonul mobilbandă led wifi

Cu dispozitivul USB MUSIC DONGLE opțional , ornamentul tău luminos va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și se va comuta pe ritmul muzicii , conform parametrilor setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișaj după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Luminile care se schimbă în ritmul muzicii, în timp ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să-l cumpărați din magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Caracteristici:

la care se adauga 60 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumină RGB - scară 16 mil. culorile
la care se adauga Utilizare universală - alimentare USB
la care se adauga Lungime 3 metri


Specificație:

Model: TWD060STP-T
Numar de diode: 60
Rezistenta: IP44
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Lungimea piesei iluminate: 3 metri
Tip LED: RGB
Cablu: transparent
Alimentare: USB
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore


Conținutul pachetului:

1x bandă de lumină LED de 3 metri cu 60 de diode
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă