Benzi verticale LED 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi cu diodă AWW 190 buc - led alb

Codul: 78-019
645,00 lei 395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Benzi verticale LED de 5 m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi cu diodă AWW de 190 buc - LED alb cu control prin aplicație în smartphone.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Benzi verticale LED de 5 m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi cu diodă AWW de 190 buc - LED alb cu control prin aplicație în smartphone. Acest lanț de lumină cu LED-uri revoluționar aduce un decor luminos unic în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă atât cu Android cât și cu iOS .

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Vă puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru uz interior și exterior - protecție IP44 . Lungimea lanțului ușor este de 5 metri, înălțimea celei mai lungi benzi verticale este de 60 cm.

Benzi verticale LED - lanț ușor TWM 5m - LED alb 190buc

benzi verticale iluminate cu led

Banda de lumină este formată din 190 de bucăți de lumini LED potrivite pentru decorarea pereților. Luminile sunt împărțite în 50 de benzi verticale, care conțin lumini LED cu un model de 2-4-6-2-5 bucăți distanțate la fiecare 10 cm. Această ediție aurie include diode AWW - cu care puteți seta, pe lângă intensitate, culoarea albă ideală, după cum este necesar - de la chihlimbar, până la alb cald, până la alb rece. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Home depot lumini de Crăciun - decorațiuni de Crăciun pentru exterior și interior

lumini LED cu LED alb

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei să ai bibelouri aurii pe perete, un cadru colorat pe ferestre și un brad mare în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Lanț ușor universal LED controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări.

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , lanțul tău ușor va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în conformitate cu parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Cu MUSIC vă puteți bucura și de jocuri video, puteți experimenta o nouă dimensiune atunci când jucați jocuri! Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, pe măsură ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

O diodă LED unică pe care puteți seta culoarea exactă a albului - de la chihlimbar, până la alb cald, până la alb rece

ediția de aur twinkly

Caracteristici:

la care se adauga 190 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Chihlimbar / auriu, alb cald și lumină albă rece
la care se adauga Utilizare universală
la care se adauga Protecție IP44

Specificație:

Model: TWI190GOP-TEU
Număr de diode: 190
Număr de benzi verticale: 50
Schema de benzi: 2-4-6-2-5 lumini LED
Lungimea cablului de la prima lumină la adaptor: 3,5 m
Suprafață iluminată: 5x0,6 m (L x H)
Distanța diodelor LED: 10cm
Distanța benzilor verticale: 10cm
Rezistență: IP44
Diametrul diodei: 4,3 mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: AWW mat + curat, concav
Cablu: transparent
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1A
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore


Conținutul pachetului:

1x lanț ușor cu LED cu 190 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă