Brad LED SMART 2,1m cu lumini - Twinkly - 390 buc RGB + BT + Wi-Fi

Codul: 78-082
2.450,00 lei Preț fără TVA: 2.041,65 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Lumină LED pentru brad SMART înălțime 2,1 m și diametru 1,25 m - Twinkly - 390 buc RGB + Bluetooth + WiFi (controlabil prin smartphone).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lumină LED pentru brad SMART înălțime 2,1 m și diametru 1,25 m - Twinkly - 390 buc RGB + Bluetooth + WiFi (controlabil prin smartphone). Arborele cu controlul luminilor prin aplicația mobilă. Aceste lumini revoluționare cu LED-uri aduc un decor luminos unic caselor noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile cu LED-uri sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă cu Android și iOS . Arborele artificial are 390 de diode de culoare LED, înălțimea totală a copacului este de 2,1 metri, iar diametrul inferior este de 1,25 metri.

RGB LED Smart tree - controlul modurilor de culoare prin intermediul aplicației direct în smartphone

brad de Crăciun cu luminiled iluminat copac sclipitorPomul de Crăciun sclipitor led control prin telefonul mobil

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminat Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv și model de lumină de afișare. Puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și luminează întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru utilizare în interior și exterior - protecție IP44 .

Brad cu lumini - brad smart LED TWINKLY - 390buc

led brad de Crăciun twinkly pentru controlul aplicației smartphone

Brad de Craciun LED cu inaltimea de 2,1 m si diametrul de 1,25 m - lumini TWINKLY - 390buc

lumini sclipitoare de copac

Arborele artificial are un total de 39 0 bucăți de lumini LED . Cablul este negru și verde - pentru a se îmbina cu copacul. Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță de lumină RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scara de culori. Această ediție specială include integrarea casei inteligente cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorul tău poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei un lanț ușor pe perete, un cadru colorat la ferestre și un brad mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creează-ți propria scenă și controlează-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Lumini LED - brad de Crăciun controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată vă împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și apoi puteți seta cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca modele noi de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecarea și multe altele. Funcția de cronometru vă permite să setați lumina să se aprindă și să se stingă automat, conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări.

aplicație sclipitoarecontrolul luminilor prin telefonul mobilcel mai frumos brad de Crăciunbandă led wifi

Cu dispozitivul USB optional MUSIC DONGLE , bradul tau de Craciun va raspunde la muzica redata in camera, lumina se va schimba si se va comuta pe ritmul muzicii , conform parametrilor setati. Există o serie de modele și teme disponibile pentru a selecta „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate în funcție de nevoile dvs. Cu MUZICA vă puteți bucura și de jocurile video, puteți experimenta o nouă dimensiune atunci când jucați jocuri! Luminile schimbătoare în ritmul muzicii, în timp ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să-l cumpărați din magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Caracteristici:

la care se adauga 390 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumină RGB
la care se adauga Asamblare și instalare ușoară - Set rapid


Specificație:

Model: TG70P3G21P02
Înălțimea copacului: 2,1 m
Diametru arbore: 1,25 m
Număr de diode: 390
Rezistenta: IP20
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Cablu: negru-verde
Tensiune de intrare: 240V
Tensiune de iesire: 24V / 1,5A
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore
Construcție pliabilă și suport metalic


Conținutul pachetului:

1x brad de Crăciun cu 390 de diode + controler
1x adaptor
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă