Lanț ușor inteligent 6m - Cluster Twinkly - 400 diode AWW - LED alb + BT + Wi-Fi

Codul: 78-026
895,00 lei 745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Lanț ușor inteligent programabil prin aplicație în mobil 6m - Cluster Twinkly cu 400 diode AWW diodă - LED alb, Bluetooth + control Wi-Fi prin Smartphone.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lanț ușor inteligent programabil prin aplicație în mobil 6m - Cluster Twinkly cu 400 diode AWW diodă - LED alb, Bluetooth + control Wi-Fi prin Smartphone. Acest lanț de lumină cu LED-uri revoluționar aduce un decor luminos unic în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă cu Android, iOS .

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră sau exterior. Luminile sunt proiectate pentru uz interior și exterior - protecție IP44 . Acest lanț are o lungime de 6 metri și are 400 de becuri LED pe el .

Decoratiuni de Craciun pentru exterior si interior - lant usor

lanț cu led alb

Lanț de iluminat cu LED - TWINKLY - ediția aur - lămpi 6M - LED 400buc

lanț auriu strălucitor alb

Banda de lumină este formată din 400 de bucăți de lumini LED potrivite pentru orice decor. Luminile sunt aranjate una lângă alta, fiecare de 1,5 cm. Această ediție aurie conține diode AWW - cu care puteți seta, pe lângă intensitate, culoarea albă ideală, după cum este necesar - de la chihlimbar, până la alb cald până la alb rece. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

lanț cu lumină albă

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei un lanț ușor pe perete, un cadru colorat pe ferestre și un pom mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

lant usor auriu

Lanț ușor universal LED controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , lanțul tău ușor va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în conformitate cu parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Cu MUSIC vă puteți bucura și de jocuri video, puteți experimenta o nouă dimensiune atunci când jucați jocuri! Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, pe măsură ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

O diodă LED unică pe care puteți seta culoarea exactă a albului - de la chihlimbar, la alb cald până la alb rece

ediția de aur twinkly

Caracteristici:

la care se adauga 400 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Chihlimbar / auriu, alb cald și lumină albă rece
la care se adauga Utilizare universală
la care se adauga Protecție IP44


Specificație:

Model: TWC400GOP-BEU
Număr de diode: 400
Lungime cablu cu becuri: 6 m
Lungimea cablului de la prima lumină la adaptor: 3,5 m
Rezistență: IP44
Diametrul diodei: 4,3 mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Distanța diodelor LED: 1,5 cm
Tip LED: AWW difuz plat
Cablu: negru-verde
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1A
Durata de viață a becului: peste 30 000 de ore


Conținutul pachetului:

1x lanț ușor LED cu 400 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă