Lumină cu LED Smart Smart - 3x suplimentar (20x20cm) - Twinkly Square RGB + BT + WiFi

Codul: 78-080
545,00 lei 395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Pătrat cu lumină LED Smart​ suplimentar 3x (20x20cm) 8x8 = 64 pixeli - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi cu control prin APP.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lumină LED pătrat Smart​ suplimentar 3x (20x20cm) 8x8 = 64 pixeli - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi cu control prin APP. Acest lanț de lumină revoluționar cu LED-uri aduce o decorare luminoasă unică caselor noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă cu Android, iOS . Acest pachet conține un controler - conexiune și control Wi-Fi/Bluetooth și 3 pătrate luminoase, fiecare măsurând 20x20cm. Există 64 de lumini LED de 8x8 pixeli pe fiecare pătrat. Lumini RGB reglabile de II. generația Twinkly Squares.

Patrat luminos LED suplimentar pentru culoarea peretelui RGB - LED Twinkly Squares 3x 64 buc LED

lumini cu led pătrate sclipitoare

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminat Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv și model de lumină de afișare. Puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și luminează întreaga cameră. Banda este proiectata pentru utilizare in interior - protectie IP20 .

Pătrate decorative ușoare - TWINKLY SQUARES (64 bucăți de lumini pe un pătrat)

patrat led pentru iluminat

Banda luminoasa este formata din 64 de bucati de lumini LED potrivite pentru orice decor. Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță de lumină RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scara de culori. Această ediție specială include integrarea casei inteligente cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorare luminoasă frumoasă - setați-vă propriile culori, animații și motive de lumini LED împreună pentru mai multe dispozitive LED

led pătrat strălucitor

Decorul tău poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei să ai un lanț de lumină pe perete, un cadru colorat și un sclipitor LED la ferestre și un brad mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creează-ți propria scenă și controlează-o imediat cu o temă de iluminare comună. decorare perete led

Aplicația mobilă sofisticată vă împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și apoi puteți seta cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca modele noi de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le salva.

pătrat led inteligent pe perete

Ornament universal cu LED controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecarea și multe altele. Funcția de cronometru vă permite să setați lumina să se aprindă și să se stingă automat, conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație sclipitoarecontrolul luminilor prin telefonul mobilbandă led wifi

Cu dispozitivul USB optional MUSIC DONGLE , bradul tau de Craciun va raspunde la muzica redata in camera, lumina se va schimba si se va schimba in ritmul muzicii , conform parametrilor setati. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișaj după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Luminile care se schimbă în ritmul muzicii, în timp ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să-l cumpărați din magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Caracteristici:

la care se adauga 64 de LED-uri pe un pătrat
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumină RGB - scară 16 mil. culorile
la care se adauga Utilizare universală
la care se adauga 3 patrate LED in pachet


Specificație:

Model: TWQ064STW-03-BAD
Număr de diode: 64 pe un pătrat
Durabilitate: IP20
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Dimensiunile piesei iluminate: 20x20cm
Tip LED: RGB
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore


Conținutul pachetului:

3x pătrat de lumină LED cu 64 de diode
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă