Lumini de coroane cu LED - 50buc RGB + W - Twinkly Wreath + BT + WiFi

Codul: 78-033
595,00 lei 495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Lumini de coroane cu LED - 50buc RGB + W - Twinkly Wreath + BT + WiFi. Decor de Crăciun programabil prin intermediul aplicației mobile.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lumini de coroane cu LED - 50buc RGB + W - Twinkly Wreath + BT + WiFi. Decor de Crăciun programabil prin intermediul aplicației mobile . Acest lanț de lumină cu LED-uri revoluționar aduce un decor luminos unic în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă cu Android, iOS .

Coroane lumini pentru Crăciun - decorare inteligentă cu LED

Coroană de lumină de Crăciun

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Vă puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru uz interior - protecție IP20 .

Twinkly condus de coroană de Crăciun

Ramă de iluminat cu LED - lampă TWINKLY 50buc LED

coroană de ornamente luminoase conduse twinkly

Banda de lumină este formată din 50 de bucăți de becuri colorate LED, potrivite pentru orice decor.   Dioda RGB + W înseamnă că luminile LED pot face o nuanță RGB de 16 milioane de culori + W alb . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scala de culoare. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

coroana dublată

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei un lanț ușor pe perete, un cadru colorat pe ferestre și un pom mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Ramură de lumină LED universală controlată printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , arborele dvs. Cristmas va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în funcție de parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, deoarece egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Diodă LED unică, cu o nouă arhitectură cu 4 canale, care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului și culoarea albă pură perfectă

bandă de lumină cu ledrgb + w ledbecuri cu led controlate prin wifi

Caracteristici:

la care se adauga 50 de LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumină RGB + W - scară 16 mil. culori + alb reglabil
la care se adauga Utilizare universală


Specificație:

Model: TWR050SPP-BEU
Număr de diode: 50
Protecție: IP20
Diametrul diodei: 5 mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB + W mat + clar
Culoarea ramurii: verde
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1A
Durata de viață a becului: peste 30 000 de ore


Conținutul pachetului:

1x inel de lumină LED cu 50 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă