Luminile cu pom de Crăciun LED - Șiruri LED Twinkly - 400 buc RGB + W + BT + Wi-Fi

Codul: 78-021
995,00 lei 845,00 lei Preț fără TVA: 704,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Luminile cu pom de Crăciun LED - Șiruri LED Twinkly - 400 buc RGB + W + BT + Wi-Fi - decorație inteligentă a pomului de Crăciun controlată de aplicație.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Luminile cu brad cu LED - Șiruri LED Twinkly - 400 buc RGB + W + BT + Wi-Fi - decorarea inteligentă a pomului de Crăciun controlată de aplicație - Lumini de care te vei îndrăgosti. Aceste lumini revoluționare cu copaci LED aduc decorațiuni unice de iluminat în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Arborele cu LED - luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă care este compatibilă cu Android și iOS .

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Vă puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru uz interior și exterior - protecție IP44 .

Luminile copacilor - Luminile LED inteligente TWINKLY - 400buc

Luminile LED ale pomului de Crăciun sclipesc

Pom de Crăciun cu LED - lumini TWINKLY - 400buc

brad de Crăciun controlat de aplicațielumini sclipitoare de brad

Lămpile de Crăciun Twinkly Strings sunt formate din 400 de bucăți de lumini LED potrivite pentru decorarea pomului de Crăciun. LED-ul este situat la fiecare 8 cm pe cabluri, care este negru și verde - pentru a se uni cu copacul. RGB + W înseamnă că luminile LED pot face o nuanță RGB de 16 milioane de culori + W alb . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scala de culoare. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei un lanț ușor pe perete, un cadru colorat pe ferestre și un pom mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Luminile LED pentru pomul de Crăciun controlate printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări.

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilcel mai frumos pom de Crăciunbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , bradul tău va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în funcție de parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Cu MUSIC vă puteți bucura și de jocuri video, puteți experimenta o nouă dimensiune atunci când jucați jocuri! Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, pe măsură ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

LED unic cu o nouă arhitectură cu 4 canale care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului și culoarea albă pură perfectă

bandă de lumină cu ledrgb + w ledbecuri cu led controlate prin wifi

Caracteristici:

la care se adauga 400 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumina RGB + W
la care se adauga Protecție IP44


Specificație:

Model: TWS400SPP-BEU
Număr de diode: 400
Lungimea cablului de la prima lumină la adaptor: 3,5 m
Suprafață iluminată: 32 m
Rezistență: IP44
Diametru diodă: 5mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Distanța diodelor LED: 8 cm
Tip LED: RGB + W mat + clar, drept
Cablu: negru-verde
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1,5A
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore


Conținutul pachetului:

1x becuri LED pentru brad cu 400 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Kristián

Lumini de Craciun

De Crăciun, am decis să încercăm să împodobim bradul puțin neconvențional. Deși am plătit puțin mai mult pentru această iluminare, aspectul rezultat este neprețuit. Arborele nici măcar nu era plictisitor pentru că puteam schimba schema de culori așa cum ne doream prin telefon.
Tradus din: sk